Boszi72 futás

2012.02.05 Vasárnap, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:48:00

Távolság

33 km Szint: 650 m

Tempó

06:55 p/km (8.68 km/h)

Pulzus

Átlag
152
Minimum
110
Maximum
168

Edzésleírás

Speróval és Tibivel a Pilisben. Nem volt előre tervezve, tegnap este esett a lehetőség az ölembe. Felfutottunk Pbjenőről a Pilis tetőre, majd onnan Csobánkán keresztül a zöldön vissza. Nagy hó volt, szerencsére a dózer út egy részén már jártak autók, ott könnyebb volt a haladás. Néhány helyen jég volt a hó alatt. Odafelé kis őzcsapat futott át előttünk az úton. Pilisre fel szűz havat taposott a lábunk, ennek megvan a maga varázsa. De az igazi csoda feljebb várt, többször is. A napos oldalon a fordulóknál az apró kis hópihék lebegtek a térben, a nap megsütötte őket és mint milliónyi csillámpor tisztán beragyogta az eget! Én ilyen csodaszépet még nem láttam!!! Fent pedig a ruhánkon néztük, mennyire tökéltesek a hópihék, mint a nagykönyvben, csillag alakúak, cirádásak és mértanilag tökéletesen arányosak. Lefelé megint láttunk őzeket, iszonyat könnyedén ugráltak fel a meredek hegyoldalon. Én is így akarok felfutni!:-)

Visszafelé is megmaradt a rend: én a fiúk után loholtam. Az idő felét alapozó tartományon kívül töltöttem, de érzésre nem volt rossz, a légzésem nyugodt maradt. Persze 3 óra után azért már fáradt voltam, most a frissítést is kicsit elrontottam. Már Pborosjenő egyik utcáján jártunk, amikor rájöttem, mennyit nehezít a hó. Voltak néhány méteres, hómentes szakaszok az úton, és megdöbbentő volt a különbség. A leghidegebb helyen -11 C volt.

Eddig nem voltam benne biztos, de most már tudom, hogy huzamosabb ideig is elbírom a magasabb tartományban. :-) Bár lehet, hogy ezért a mai futásért kapok a fejemre a Mestertől.:-( Nagyszerű álmény volt, Sperónak külön köszönet a mai futásért, vendéglátásért!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:48:00 33 06:55 8.68 650 110 168 152
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4523 napja

Mester=Future.:-) De nem kaptam ki.:-)

Hiver képe

Hiver 4524 napja

Gratula, és tényleg csodaszép volt a Pilis vasárnap! Ha a PBJenő-Csobánka közötti úton sífutónyomokat láttatok, azok (részben) mi voltunk :o) Ki a Mester? ;o)

gergő képe

gergő 4524 napja

Huuu ez emberes! Gratula!! Ilyen port ma en is lattam, mashol.. Ugy latszik ma egy ilyen nap volt..
-Mariann- képe

-Mariann- 4524 napja

És el ne felejtsek már gratulálni! Megint nagyot mentél! ;-) Ráadásul hóban!

-Mariann- képe

-Mariann- 4524 napja

Heyyyy! Így, hogy írjam meg a beszámolómat, mikor olyan szavakat, kifejezéseket használsz és olyan dolgokról írsz, amit én is szerettem volna. :))) Még azt hiszik rólad másolom. :P
Én ugyan nem a napsütésben, hanem amikor visszaértem a lámpafényben láttam a "csillámport" a levegőben is, az úton is, mintha azzal szórták volna fel. És a csillag alakú hópihékről is írni akaram (na jó fogok is :) ). Még le is fényképeztem a ruhámon, bibibi. :) Épp az előbb néztem meg a képeket - az egyik egész jól sikerült, majd közzé teszem.

yoyo képe

yoyo 4525 napja

Nohát !! Így már mindjárt más a fekvése ;) Ejjj de cép lehetett,most csak azé nem irigykedek mert én is hasonlót láttam..Képzeld sütött a nap,és esett a hó,de nem a fákról hullot,nem vicc,hogy ez milyen csodaszép volt úgy ragyogtak csillogtak,hogy nem győztem fotózni,,,ami persze soha nem adja vissza :/ A látvány a fejünkbe marad boszikám ,,Egészségedre,

Mennek a zöld cillagok is  megérdemled nagyon :))

nedus képe

nedus 4525 napja

Jó kis futásnak tűnik !! Ha majd  rá érsz , olvasnánk róla töbet is !!!!! Egészségedre amúgy !!

yoyo képe

yoyo 4525 napja

áááá hát igy nem lehet megúszni boszikám üres oldalért csak ilyen cillagot tudok adni *****  :PPP

infót !!  hol merre ? és megy  a valódi zöld  cillag :))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!