Boszi72 futás

2012.01.28 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:13:37

Távolság

40.5 km Szint: 1599 m

Tempó

09:14 p/km (6.50 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
105
Maximum
159

Edzésleírás

Téli Mátra XL.

Túrázás, futás és Oli-torna kombinációja röviden. Nem volt jó futóterep, kimondottan vacak, a lábaim össze-vissza jártak, hol a bokáim, hol a térdeim ütköztek.

2 kocsival, konvojban mentünk, gyors nevezés, rajt. Az elején kis hó, némi jég, egy apró esés egy kőben, de semmi komoly. Aztán nagyobb lett a hó, ráadásul porhó, a cipő nem talált rajta fogást. Sok séta, Attiláék elhagytak, előzéskor már a lábszár középig érő hóban futottam. Ilyenkor éreztem az Oli-torna hatását. 1 ember ilyen fajta előzésével síkon 4-et ugrott a pulzusom, 4-5 ember esetén már csipogtam. Azért haladtam. Útközben összeismerkedtem Soti barátjával, aki jól elszórakoztatott, meg is jött a kedvem, egyre többet futottam. Egész jól ment, a szokásosnál többet frissítettem, illetve ettem, éreztem, hogy a magasabb pulzus falja a kalóriákat. Kékesnél kimondottan nagy volt a hó, volt, hogy nekem térdemig ért, én is meglepődtem rajta. Jucit beértem, beszélgetve mentünk a  Kékes felé. Nagyon szép volt az erdő, jó volt a levegő és üdítően hatott rám ez a környezet. Kékesnél Attiláékat értem be - itt álltunk egy sort -  onnan aztán elhúztak megint, én óvatosabban ereszkedtem. Voltak jeges szakaszok, illetve a köteles részek környékén beállt a tömeg, ott ácsorogtunk a sorban, hogy lejuthassunk - ez biztos hozzájárult a viszonylag alacsony átlagpulzushoz. Ja, sajna a minden évben szokásos hiba: elmentem korábban a Vörösmarthy th-hoz, tök feleslegesen, ott is vesztettem pár percet.

A lényeg, 6:13 lett a bruttó időm, 11 perccel jobb, mint tavaly. Elfáradtam - ki nem - de nem fulladtam ki, bár ez kemény erőnléti edzés volt. Sok kedves ismerős, a kocsiban pedig kifejezetten jó volt a hangulat. Gankinak köszönet a fuvarért!

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:13:37 40.49 09:14 6.50 1599 105 159 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

-Mariann- képe

-Mariann- 4530 napja

Ügyes voltál (mint mindig) :) ! Már a látványért, a havas táj miatt érdemes lehetett ott lenni!

 

marky képe

marky 4531 napja

congratulation Witchy:) az egész hónapod megabrutál
nedus képe

nedus 4532 napja

Boszika !! Látod , szép lassan beérik a sok munka !!! Gratulálok !!

Mozg képe

Mozg 4532 napja

Idén ezt nem terveztem. Örülök, hogy szép időt fogtatok ki és javítottál a tavalyi idődön. A mély hó kemény lehetett. Mifelénk semmi hó nincs, de az az igazság, hogy nekem már nem is hiányzik, a tavaszt várom.

kolozsimarci képe

kolozsimarci 4532 napja

Hinnye. Eredetileg erre mentem volna veletek, csak nem fértem be a kocsiba. Most - ahogy így olvasom soraidat - örülök is picit. Brutális lehetett... Újfent le a kalap előtted! 

Iljusin képe

Iljusin 4532 napja

Gratulálok! És örültem, hogy legalább hátulról már láthattalak végre......Most már, majd igazán összefuthatnánk egyszer, hogy ne csak a hátadat láthassam.-)))))

ganki képe

ganki 4532 napja

Gratulálok! Ide csak a kemények mennek... :)

Boszi72 képe

Boszi72 4532 napja

Kiváltságosnak érzem magam, Pali bá!:-)) Köszönöm!

P. képe

P. 4532 napja

Ma megkapod az 5 pontot!

yoyo képe

yoyo 4532 napja

Azta milyen isteni lehetett nektek boszikám abban friss téli erdőben :)

Csak azért nem irigyellek ,mert már párszor voltam,,de persze ha ráértem volna tudod,hogy megyek ,,meratélimátraszéééép :))

Gratika!

Hófutó képe

Hófutó 4532 napja

Gratulálok! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!