CsiriBá futás

2011.12.26 Hétfő, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:07:41

Távolság

20 km

Tempó

03:23 p/km (17.73 km/h)

Edzésleírás

Karácsonyi futóverseny, Losonc

hunrun beszámoló:-)

A tavalyi havazós, rajtlekésős verseny után idén úgy döntöttünk Sashegyi Gepárd társaimmal, hogy idén megpróbálunk még a rajt előtt odaérni. A küldetés sikerült is, szerencsére most az időjárási viszonyok sem hátráltattak minket, de azért azt nem mondanám, hogy egy mediterrán városkába érkeztünk, -4 fok és a helyi szervezők fogadtak minket:-)

Rövid bemelegítés után (egy perccel hamarabb) el is rajtoltunk. Én a 20 km-re neveztem, és meglepődve tapasztaltam, hogy a mi távunk indulói kezdtek a leggyorsabban, egyből az 5. helyen találtam magam, pedig azért én sem kezdtem lassan. Azt azért sejtettem, hogy azt a gyilkos tempót, amit az élboly elkezdett futni, nem mindenki fogja bírni.

10 km-ig többek között a rövidebb táv futóival mentem együtt, de egyszer csak leelőzött az 1-es rajtszámú versenyző. Nem tudtam elmenni vele, elképzelhető, hogy a tavalyi nyertes volt az, csak lekéste a rajtot.-) Féltáv után megpillantottam egy az élbolyról leszakadó versenyzőt, innentől már az volt a cél, hogy utolérjem a végéig, és visszaszerezzem az 5. helyemet. Ez szerencsére sikerült is, 1:07:42-es idővel értem a célba, amivel nagyon elégedett voltam, főleg annak a fényében, hogy elsősorban a meleget bírom jobban, nem pedig a mínuszokat. Másrészt pedig "komoly túlsúlyt" cipeltem magamon, a családi étkezések már 24-én elkezdődtek, 25-én pedig gyakorlatilag reggeltől estig folyamatosan ettem a rokonlátogatások részeként:-)

Futás után a szervezők még egy ebéddel is kedveskedtek, aztán pedig egy koncert, majd pedig az eredményhirdetés következett. Nagy örömömre  korosztályomban a 4. helyet szereztem meg, ezzel pedig még 25 EUR is ütötte a markomat:-)

A csapatból (Korenovszkij Júlia, Balázs Levente, Szabó Gábor, Székely-Szendrei Zsolt) mindenki nagyon jól futott, de külön kiemelném Kiss Mirellát, aki a 20 km-en 3. helyezést ért el 1:27:10-es idővel! Mirának még a díj átvételért is meg kellett küzdeni, mert a férfiakhoz sorolták be, amiért nem Kissova néven adta le a nevezését:-)

Az eredményhirdetés után lassan elindultunk hazafelé, és még egyszer megcsodáltuk a környék szépségét, illetve megnyugodva konstatáltuk, hogy azért fehér karácsonyban is lett részünk:-)

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:07:41 20 03:23 17.73 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Gebregab képe

Gebregab 4511 napja

Jól futottál Szabi, még a mai edzésen is könnyen mentél...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!