Boszi72 futás

2011.12.10 Szombat, 07:22:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:08:05

Távolság

43.5 km Szint: 2216 m

Tempó

08:28 p/km (7.09 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
96
Maximum
162

Edzésleírás

Börzsöny Vulkántúra

Terv szerint a nagyja alapozó pulzussal ment, a végén kicsit feljebb is engedhettem. A szintek miatt inkább felül csipogtam, mint alul. Fekete-völgynél vadászat zajlott, ami miatt leállították a túrázókat, én mázlista voltam, ponrt akkor engedték el a mezőnyt, amikor odaértem. Korábban hallottama lövéseket és a kiabálást. Láttam 3 kisebb vaddisznót, ahogy húzták le a vadászok őket a hegyről. Nem voltak nagyon bizalomgerjesztő emberek őszintén szólva.

Nagyon fáradt voltam, néha azt éreztem, hogy helyben el tudnék aludni. Na jó, féltávig nem volt gondom.:-) A frissítést is kicsit el is szúrtam. Irigykedve néztem, ahogy valaki futottt fel NHH-re másodjára, lazán, könnyedén. A végére azért kicsit magamhoz tértem.  Újra rá kellett döbbennem, hogy a lejtőkön iszonyat béna vagyok, sorra mentek el mellettem emberek, nagyon sok időt benne hagyok az ilyen szakaszokban. De ezt is meg fogom tanulni!! Csóványosra felfelé volt némi köd, de utána elég tiszta volt az idő.

Összességében jó kis túra, gyönyörű tájjal, és jó volt megint közösségben futni, nem egyedül.

Találkoztam sok kedves ismerőssel. Köszönöm Sanyinak a csokit, Soti barátomnak a fuvart és a virgácsot. :-)  Az idő bruttó (nettó:6:02).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:21:47 2 10:54 5.51 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

ganki képe

ganki 4580 napja

Gratulálok Boszi! Ezt nagyon szépen megtoltad. Tényleg kitapostad nekünk az utat, köszi a sarat is! :)

nedus képe

nedus 4580 napja

Jó kis kör ez Boszika ! Nem gond az , ha most nehezen megy , nem az a cél , hogy egyéni csúcsot dönts !! Majd tavasszal szágúldozni fogsz , meglátod !!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!