Miska85 futás

2011.12.04 Vasárnap, 14:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:11:53

Távolság

10.5 km

Tempó

06:51 p/km (8.76 km/h)

Edzésleírás

Ebéd előtt lementem kicsit kocogni. Egész kellemes idő volt, talán kicsit túl is öltöztem. Ismég ez új cipőt vittem el, gondoltam kipróbálom kicsit hosszabb távon is. Továbbra is nagyon kényelmes a kicsike.

Az első 2 km-en nem volt igzaán komfortos a mozgásom és a pulzusom is hamar 153ig kúszott. Leglassabb vánszorgós tempómig vettem vissza. Aztán ahogy kezdtem bemelegedni, egyre ritmusosabbá vált a mozgásom, egyre jobban is éreztem magam. A pulzusom is alaposan lement, úgyhogy szép lassan kezdtem rákapcsolni. A Csömöri úttól a megszokotthoz képest egész tempós lett a futás és igy is tartottam a megfelelő tartományt. Csak az utolsó km-en ment el ez a tökéletes összhang, de összességében igy is egy biztató edzést zártam, lépcsőzős-nyújtós feljövetellel.

A felkészülés edzéshete után pozitiv vagyok, de érzem, hogy sok türelemre és kitartásra lesz még szükség. Ez a hét azért még a hozzászokás jegyében telt: hozzászokás az új cipőhöz, a teljesen télire fordult körülményekhez és a növelt edzéssűrűséghez. A következő hét is hasonló lesz és remélem hasonlóan is fogom birni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:11:53 10.5 06:51 8.76 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!