Miska85 futás

2011.11.19 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:26:00

Távolság

21.6 km Szint: 850 m

Tempó

09:32 p/km (6.29 km/h)

Edzésleírás

Dobogókői futóverseny fémarathoni távján vettem részt. Rengeteg tapasztalatot és élményt gyűjtöttem, kezdjük a negativumokkal, hogy aztán jó hangulatban zárhassam a beszámolót:

Nem értem oda időben sajnos, még éppen sikerült neveznem, de még sajnos a cuccaimat rendezgettem, igy sajnos kb 7 perc késéssel iramodatm a mezőny után. Ezért is van különbség a saját idő és a hivatalos mérés között.

Bár nagyrészt ismert terepen haladtunk, néhányszor eltévedtem/elbizonytalanodtam, merre is kell tovább menni. Ez nem egy BSI rendezvény, ahol elég a tömeggel haladni, itt figyelni kell:) Ez persze csak motiváció, hogy jövőre is induljak és profiként haladjak.

A felszerelésem nem megfelelő. Erre már két hete is rájöttem, de most jött ki igazán, hogy egy városi futócipő nem megfelelő a fagyott talajon, mikor úgy bukdácsolok lefelé, hogy nem tudom melyik lépésnél találok el az avar alatt egy követ. Emellett ez a vállra akasztott övtáska sem az igazi...

Viszont a természet a legszebb arcát mutatta igy november végén. Kb. 500 méteren volt a fagyhatár, innentől minden fát, bokrot, fél centis zúzmara réteg boritott. Gyönyörű volt, főleg amikor a Vadállóköveknél beértem ebbe a mesebeli környezetbe. Ezért már megérte résztvenni.

A nagy hideg ellenére az állóképességem rendben volt. Inkább az jelentett gondot a végén, hogy gyaloglás után kihűltek az izmaim és jött a görcs. Az utolós két km-en alig-alig tudtam futni, pedig jó lett volna.

A végén pedig várt a finom gulyásleves és tea, nagyon jólesett minden. Ez egy családias hangulatú, kellemes rendezvény, nagyon tetszett, jövőre is jönnöm kell.

A hivatalos részidők:

1.ep(Körtvélyespuszta): 37:42

2.ep(Prédikálószék): 1:32:51 -kisebb útvonallal kapcsoaltos bizonytalankodásokat leszámitva nagyon jól haladtam idáig. A Prédikálószéki mászás 40 perc volt magában:)

3.ep(Sikárosi útelágazás): 2:14:41 -lefelé futás volt végig, itt is elég ügyesen haladtam.

4.ep(Szilágyi B. forrás): 2:24:33 -normálisan 2 perc távolság volt a két ep között, itt kezdtek problémáim támadni.

Cél(Dobogókő): 3:33:17 - A vége már elég nagy szenvedés volt, szerencsére volt némi társaság.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:26:00 21.6 09:32 6.29 850 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Miska85 képe

Miska85 4555 napja

ok

mzsugyel képe

mzsugyel 4555 napja

Jó lesz, akkor 7 körül találkozzunk a helyszínen, fent a teremben/öltözőben!

Miska85 képe

Miska85 4555 napja

Igen, ezek a teljesítménytúrák nagyon tetszenek. Bár decemberre még nem láttam kedvemre valót, de majd még nézegessük!

Mile kollégával holnap kb 7re céloztuk be a mászást. Jó az neked?

mzsugyel képe

mzsugyel 4556 napja

Gratulálok! Jól kedvet kaptál a durva dolgokhoz. No, ha véget ér a pihihónap, csatlakozom én is egy ilyenre. Holnap mentek mászni? Csatlakoznék majd, erősödni is kell néha... :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!