Gida bringázás

2011.11.04 Péntek, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:46:00

Távolság

20 km

Tempó

02:18 p/km (26.09 km/h)

Edzésleírás

Meló után haza egy eséssel...

 

Idei első esésem a melóhelyemtől 1km-re a Szépvölgyi úton. Gurulok le olyan 25-30-al az autók között (2sávos az út) egyszer csak egy csattanás kb 2méter szárnyalás és már is a földön vagyok...nos az történt hogy az öreg kinyitotta a kocsi ajtaját zöld lámpa ellenére ??? Egyböl felugrottam ugye adrenalin ilyenkor dolgozik az ember agyában :) Látom a bringám hátsókereke a másik autón van, vagy is a jobb lámpabúrán (na az jól összekarcolódott)

Az volt hogy a jobb kormányszarv beleakadt a kinyiló ajtóba, valszeg az mentette meg is egyben a jobb kézfejemet, bár kapott ütést rendesen a csuklóm, ki is rándult vagy ficam nemtom. A kormányszarvat nem találtam meg gondolom beesett a kocsiba :) Az öreg ideges volt egy db-íg aztán mondta is hogy nem történt -e semmi bajom...törés. Többen is odaszóltak hogy egyben vagyok, rendesek voltak azért+ az egyik kolléganőm látta is a történteket mert éppen gyalogolt le a járdán és segített ő is. Felpattanok a járdára, a forgalom megy tovább...nézem magamat hogy minden okés-e, a ruhám sehol nem szakadt ki ??? :) Sajnáltam volna a thermo felsőmet ha keletkezik rajta egy lyuk. A bal vállamról lejött egy kicsit a bőr kb 2cm... a jobb könyököm fáj, de legjobban a jobb csuklóm. Most jelenleg nem tudom mozgatni :(

Jött utána a bringa szemrevételezés...semmi baja nem lett...- egy kormányszarv, a kormány elhajlott egy kicsit. A kocsik szerintem sérültek lettek de ez van...már meg sem kérdeztem a tatától mi a tökömért nyitotta ki az ajtót ? Mondam neki hogy nézzen a visszapillantó tükörbe mielött nyitná az ajtót.

 

Még van ebben egy kis baki, hogy pont aznap nem viseltem bukósisakot EBBEN AZ ÉVBEN...többi napokon mindíg !!! :) Mivel akkus elemek vannak az első lámpámban így azt felraktam töltőre tölteni...más lámpám nincs meg tartalék elemek sem, így van egy fejlámpám de azt meg ne tudom felrakni a bukósisakomra...így maradt a sima sapka és arra a fejlámpa.

Haza tudtam tekerni ez a lényeg, meg hogy nem tört el semmim, és legfőképpen hogy a fejem nem sérült meg.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:46:00 20 02:18 26.09 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

faxau képe

faxau 4616 napja

Basszus.... Jobbulást!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4618 napja

Baxxus Robi,nagyon sajnálom.De az ilyeneket nem lehet védeni,és én is jártam már így,hogy rám nyitották az ajtót....És a bal oldali hátsót,a forgalom felőlit,úgyhogy esélyem sem volt,csak a szerencsémen múlt,hogy épp nem jött másik autó hátulról,ami elé eshettem volna...

Igazad van,arra kell gondolni,hogy megúsztad,rosszabb is lehetett volna....

Jobbulást!

ebihal.a képe

ebihal.a 4618 napja

Jobbulást Robi! 

Gida képe

Gida 4618 napja

Fari! Ez még nem horror....vér nem folyt szerencsére :)

 

Kata! Nem kell idegeskedni, megtörtént ez van. Én kikerülni sem tudtam volna mert baloldalt mellettem szükösen ott volt a másik kocsisor :(

Pont akkor nyitotta ki amikor ott voltam...áhh ez a dúrva :)

Ezért nem nagyon jó a fejlámpa mert magasan van a fényszórás, nem a kormányon...ott lehet hogy látott volna a tata de mind1.

Ma dolgoztam volna de nem mentem mert fáj majdnem minden porcikám, a bal combfejem kicsit be is dagadt....a jobb csuklóm, meg a bal vállam ááá :)

Kedden már megyek dógozni na pussz és köszi!

picikata képe

picikata 4618 napja

Vazze Robi....hát most jól felb@szta az agyamat ez a tata!!! :O :P

Ilyenem már nekem isvolt sajnos...de egy hirtelen kormánymozdulattal még megúsztam...

Az a rohadt sisak is...még jó,hogy a fejedet nem érte ütés....Jajjj nagyon vigyázz magadra!!!

Puszi neked...és gyógyuljál! :)

 

Fari képe

Fari 4618 napja

bassz..tiszta horror..jobbulást

Felszerelések

GT Bikes karakoram (Cro-mo)