yoyo futás

2011.10.29 Szombat, 08:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

13:32:00

Távolság

88.6 km Szint: 3205 m

Tempó

09:10 p/km (6.55 km/h)

Edzésleírás

Piros 85 Stevével !

Fura volt,hogy ketten mentünk csak ,se farkas se Béla ,se Böki nem jött  idén :(

Még a hét közepén küldött ebola egy mailt,amiben SC egy nagyon klassz excel táblázatot csinált ,a táblázat pedig éppen megfelelt az én időtervemnek,így nem is kellett alakítani rajta. Reggel tollal felírtam a résztávokat a csuklomra ,aztán irány Börs  ott Steve várt ,az ő kocsija ott maradt a miénkkel pedig mentünk a rajtba. Pontos rajt után ,hamar széthúzott a mezőny ,valahol a végefelé kocogtunk kényelmesen  . Stevének nem mondtam az időtervet ,csak a Kevély előtt húztam el a száját ,hogy szedje a lábait mer 1 óra van a csúcsig 8.14km  :) 5 percet késtünk... Lefelé viszont rengeteget hoztunk,talán nagyon is ,mer Steve eltünt mögöttem szinte csak 13 nál láttam újra :) innen viszont már bemelegedett cillagom is,és szépen  gyűrtük a távot ,aminek azér is örült ,mer időközben az órám alatt elmosódott az időterv  :)  Csak Kopár csárda,  Nkovácsi ,Erzsi,és a cél idő látszott .A piknikre kevés idő volt hagyva ,de Dömösön 29km  má így is előbb eljöttem a ponttól mint Steve  ,majd utól ér úgyis.  Sajna a flakonomba Dömösön szörpöt öntöttem, ami nem izlett,így kiöntöttem a temető után ,és víz nélkül nyomtam fel  Dobikőre  37km ,Szakó nyeregnél már citromos gösserre vágytam ,mondta is Steve,hogy majd veszünk valahol,amúgy Ide is bőven időben értünk. Ganki és csanya frissitőztek pinkóóóód Gabi meg dugókás volt egyenesen Ausztráliából :)) Azt sem tudtam mit egyek,az aszalékok nekem nagyon bejöttek,főleg az ananász izlett,de próbáltam figyelni,hogy ne csak édeset  egyek . Ttkon az volt a terv,hogy hatezer forintot leeszem ebolám :) Aztán megláttam a sört a frissitő ponton  ,és csanya felbontotta nekem a sört . Dobikőn brr de nagyon hideg volt,tüntünk is hamar lefele ,Steve ott is hagyta a botját amiért vissza ment .aztán Kopár csárdához értünk 54 km .Palika volt a futók mindenese :) Bevágtam egy gulyást kb 2 perc alatt, De Steve még nem is kért ááááá,,nem bííírom a semmittevést :)))

Egy idő után ott hagytam cillagomat,mer gondoltam ha maradok még pár percet  akkor előbb utóbb kihullik a hajam,így viszont kényszeritve volt,hogy igyekezzen :))) Kakukk-hegy után beért  ,és a homokos kedvencem után hamar a bírtokra értünk :) Hosszú-árok még világosban de szééép ,talán ez a rész volt a leg szebb igen :)) Szénáson pont ,majd irány Nagykovácsi plébánia 66km . Az időterv 9:55volt mi 9:15 re értünk.amit szépen el is csesztünk mert Gabinak nem telefonáltam,hogy jövünk és a felsőnket nem hozta a blébániára,így még hozzánk bementünk öltözni.   Én úgy döntöttem nem cipelem tovább az övtáskámat ,itthon hagyom . Stevet is rábeszéltem erre , mer kb 3 kilót cipelt a hátán ,még esőkabátot is ,pedig Lúcsia is megmondta,hogy nem lesz eső :) 9:59 kor léptünk ki a kapun , bő fél órát lerántott rólunk kovácsi ..itt már fejlámpát kapcsoltunk

A vöröspocsolya nyergén már megbántam,hogy levetettem vele a hátit,úgy megtáltosodott cillagom,hogy a Julianna majornál  72 km  már remegett kezem lábam :)  Erzsihez 78 km  is hamarabb értünk ,még a 12óra valamennyi is szóba került,bár az étvágyam eddigre oda lett, mindent amit a számba vettem kiköptem ,viszont cillagomnak volt egy gélje azt elfeleztük ,így jobb lett néhány kili után.  innen viszont már csak kocorásztunk,mer Stevének a János hegyen kialudtak a fények, az én lámpám volt csak a fény az éjszakában amit monnyuk a tempó miatt nem is bántam ;) A  széles dózeron még tudtunk egymás mellett futni ,de a budaörsi köves  vízmosás időrabló volt ,ha Steve volt elől hatalmas árnyékot vetett maga elé,ha mögöttem volt akkor meg azé nem látott. Végül mint a házaspárok karon fogtam Stevet ,bocs Zsóka ;)..és úgy tipegtünk ki az aszfaltig. Innen aztán futottunk lefelé ,és csodák csodájára 2 perc késéssel célba értünk ! Isteni verseny volt ,csoda erdő ,szuper szervezés !! Köszönöm Steve  jó volt !

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
13:32:00 88.6 09:10 6.55 3205 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

28 hozzászólás

prókátor képe

prókátor 4585 napja

Gratula! Szépet futottál!

tvjudit képe

tvjudit 4589 napja

Jó kis futás volt ez Yoyoka és vicces a beszámoló is. :-) Gratulálok. A "srácaidat" vártam a Szénásra felfele nagyon. Fél hangosan meg is mosolyogtam őket, akik körülöttem voltak, kicsit furán néztek, mit nevetgélek 60-ön túl a csini kis kaptatón.

Csike képe

Csike 4590 napja

Szép volt Cillagom!

Levicopter képe

Levicopter 4590 napja

Gratulálok !! Imádom a beszámolóidat. Az ,hogy lenyomtad a távot számomra nem kérdés :)))

Iljusin képe

Iljusin 4590 napja

Yoyo! Te még mindig mikre nem vagy képes...........mély meghajlás.......

Bozót képe

Bozót 4590 napja

Gratu! Szupi futás és tökjó beszámoló ahogy megszokhattuk! Minek vitté kolbászt? Ebola úgy telerakta az erdőt kajával, csoda, hogy nem támadták meg a vadak a pontokat érte :))

picikata képe

picikata 4591 napja

....na, most ez benéztem....Áááá már mindegy....bocs Zsóka... :)

picikata képe

picikata 4591 napja

Yoyoka ez Cillagos beszámoló.....szinte láttam magam előtt, ahogy  "Zsókával" lánykori nevén Steve ...karonfogva célba értek... :D

Gratula!!!!!


ganki képe

ganki 4591 napja

Gratulálok Yoyokám! Megint könnyesre röhögtem magam. De mostmár legközelebb tényleg menjünk együtt valami túrán, rég hallottam a sikongatásod az erdőben. :-)

Edyth képe

Edyth 4591 napja

Gratulálok!!

Nagyon ügyesek voltatok!!

A beszámolód meg nagyon szuper,jó volt olvasni!! Köszi.

 

 

marky képe

marky 4591 napja

jaj mit röhögtem...Isteni beszámoló Yoyi. Szupergratula!
pátyalso képe

pátyalso 4591 napja

Fogadjunk,hogy nem tudtad megállni,hogy egy kávét lefőzzél otthon ,ha már beugrottatok a kabiért::))

Ügyik voltatok ,Gratula!!

-Mariann- képe

-Mariann- 4591 napja

Örültünk a társaságodnak Nagy Kevélyről lefelé.:)

És negyon ügyes voltál! De mit csináltatok otthon ennyi ideig?!  Na még ilyet sem hallottam, hogy hazaugrot valaki közben. :)

márkusöcsi képe

márkusöcsi 4591 napja

Cillagom! Nem igaz, hogy te nem a kajáért jársz ilyen helyekre! ;)

Gratulálok!

Kicsi képe

Kicsi 4591 napja

Szép volt Yoyo!!!!

Örültem, hogy ismét találkoztunk. :)

Gandi képe

Gandi 4592 napja

Tudtam, hogy ha kell még ma estére valami mulatságos olvasmány, akkor Yoyoka beszámolójában nem csalódhatok :-)

Cillagom, gratulálok nektek! :-)

lbtibsz képe

lbtibsz 4592 napja

.. és szuper beszámoló!

nedus képe

nedus 4592 napja

Szép volt Yoyóka !!! Mindig is imádtam a beszámólóidat ! gratula !!

Boszi72 képe

Boszi72 4592 napja

Na igen, az a kolbász vicces volt, ahogy kikandikált a táskádból a rajtban!:-) Nagyon ügyesen haladtál, gratulálok Yoyoka, szép futás volt!

yoyo képe

yoyo 4592 napja

áá krisz nem ettem le :) viszont a virsli hétnyelven beszélt ,olyan isteni volthmm, komolyan  20 centis  virslik voltak :))  kettővel tudtam csak elbánni ,még a kolbászomat is hazahoztam .

yoyo képe

yoyo 4592 napja

Kösy mindenkinek a Gratikát :)

Sipi a szombati edzésemben van Dömötör  ;)

 

Tutu képe

Tutu 4592 napja

Cillagom nagyot mentetek megint! Gratulálok Nektek! :)

Tényleg ez is egy 'terülj-terülj asztalkám'-os túra. :)

kkoos képe

kkoos 4592 napja

:D Ügyesek voltatok, úgy el suhantatok mellettünk, hogy csak kapkodtam a fejem. Azt viszont nem fejtetted ki, hogy sikerült-e hat ezres terv.

Sipi képe

Sipi 4592 napja

A hétszázát..., be sem írtad versenynek, csak simán terepfutás....:)))

Nagy gratula, baromi szépen nyomtátok, tempó, taktika tökéletes! Döme nem volt idén?Azért nem mentem....:)))

 Különben ez az a túra, ahová fölösleges hátizsákot venni...... 

Steve képe

Steve 4592 napja

Gratula cillagom ... és köszönöm a társaságot!  És csak a te kedvedésrt jövőre már a rajtban sem veszek hátizsákot :DD

mjoci képe

mjoci 4592 napja

Gratulálok Cillagom.

De ha tovább folytatod a Nagy Szénás magasitását nem leszünk jóban.:)))))))))))))

P. képe

P. 4592 napja

Bravó Yoyoka!!!!!

Ezek szerint 1 idő után mégis csak tovább futottál....

gergő képe

gergő 4592 napja

Ààà ez jo volt! Nagy gratula! Fel ora nagykovi? Romiztetek is egy partit otthon? :) szep volt nagyon tenyleg!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!