Gandi túra

2011.10.25 Kedd, 11:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:20:00

Távolság

0 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Egy hétig nálam egy kölcsön manduka, úgyhogy most csípőre kötve sétáltunk. Kicsit esett, ezért nem raktam le a manót (tegnap vért izzadtam, hogy ráadjam a gumicsizmáját, de nagyon tiltakozott. Majd ma du. azért újrapróbáljuk :-) ) Na, szóval a háti hordozó azért sokkal könnyebb cipelőeszköz, ez a csípőre kötött módszer már inkább kínzás volt, mint sportos :-)

ja, a fókákat azért elsőként néztük meg :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:20:00 0 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

TiGör képe

TiGör 4586 napja

Bozót ezzel én is így vagyok. Nekem tuti lecsúszna a gyerek. ;)

Bozót képe

Bozót 4587 napja

Na, ez a csípőre kötős dolog az ami nekem sehogyse műxik, szinte "nincs csípőm"  :P   

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4588 napja

Igen. Nagyon hasonlóak :-) Dettó :-D

Gandi képe

Gandi 4588 napja

Zita de, eléggé egyoldalú volt, pedig még egy hátizsákot is felkaptam, hogy nagyobb legyen a tőkesúly :-)

Valójában ez megszokható, nyáron is volt nálam kölcsönbe egy ilyen hordozó, sokat vittem benne, csak most elszoktam tőle. Jön a hideg, és jobb lenne ez a fajta módszer a cipelésre, a másikban fázhat, ebben meg én is melegítem... 

Márti, ez a szoktatást én is gondoltam már, hogy kipróbálom, de a manóba tavasszal rájöttem, hogy valami ketyere tuti be van építve. Mikor a tavaszi óraátállítás volt, azt ártam, hogy majd 7-kor kel, erre a megszokott 6 órakor kukorékolt, holott az egy órával korábbat jelentett már. Mint aki tudja, hogy óraátállítás van :-) Hogy most mi lesz, azt egyelőre el sem tudom képzelni, teljesen úgy működünk, mint ti, 7-kor már ásítozik, fürcsi, 8 előtt már alszik...

runing képe

runing 4588 napja

Atya ég..."csipőre kötött módszer"??! ...nem volt nagyon egyoldalu a dolog?...talán a fiókák mehettek volna a másik oldalra:-)

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4588 napja

Egészségetekre! A derekad hogy birta?

 

Hetes kelés: Ez azért tudatos. Egy órával később fektetem már, szép lassan kitoltuk eddig, mert nagyon vicces lenne óraállítás miatt, ha minden nap ötkor, meg félötkor kuruttyolna.... Én meg leesnék a székről a munkahelyemen, este pedig már hétkor le szeretne feküdni kisasszony. Így egy hétig mindig toltam a lefekvésen 10 perceket, ami a felkelésen is megérződött. Mára elértük a kívánt hatást, így a hétvégén ismét nyolckor fekszünk és hatkor kelünk :-D Most kilenckor fekszünk és hétkor kelünk :-) Tiszta logika :-P Ja, tavasszal pedig igyekeztem jobban lefárasztani, és mindig hamarabb elaltatni.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!