rambó112 bringázás

2011.10.15 Szombat, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:03:00

Távolság

80 km

Tempó

01:32 p/km (39.02 km/h)

Edzésleírás

Debreceni Területi Évadzáró 2011


Érkezés és kiszállás után mindenki tapasztalta azt,hogy nincs meleg!Átöltöztünk és bringára ültünk és rajt,ez nagyjából ugyanilyen gyorsan zajlott le.0 bemelegítéssel indultunk el a távra,ahol meglepően sokan voltak a hűvős időjárás ellenére.A verseny eleje mindenkinek bemelegítés volt,így nem nagyon voltak szökési kísérletek és nyugalom volt a mezőnyben.Aztán beindultak a támadások és a lószok,ki-ki alakultak szökések is.A versenyen amúgy nem volt túl nagy tempó,a végén is csak szinte az utolsó 4-500 méteren volt tempó tekerés és sprint.A versenyzők dolgát nagyon nehezítette az -évek során kialakult-egyre rosszabb út,de a bukást most szerencsére mindeki megúszta.
Rajtam kívül a mezőnyben volt még egy ifi,de ő igazolt volt így külön értékeltek minket,ami meg túlzás mert őt értékelték engem meg nem...

A végén jól álltunk össze és sikerült is jó helyen célba érni.Nagyjából én indítottam a sprintet meg,mögöttem Doki,aztán Zsolti.

Örülök végül is mert lett két dobogós helyezettünk is,Zsuzsa megnyerte a női kategóriát,Zsolti pedig 3.lett.Tetszett a verseny,de az elején nagyon fájt a gyomrom,ami aztán elmúlt de újra előjött,a végére pedig teljesen megszűnt.Így egyszer mentem,egyszer nem.Mikor nem fájt akkor előre álltam és mentem a kísérletekre meg én is elmentem néha.

Összességében jó volt,jó mert itt sosem kell másfél órát várni az eredményhirdetésre,hanem megy gyorsan minden és mindenki mehet haza!


Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 80 01:30 40.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

rambó112 képe

rambó112 4640 napja

Köszönöm!

szabrasz képe

szabrasz 4640 napja

Gratula!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!