easter8 futás

2011.10.02 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:56:11

Távolság

30 km

Tempó

07:52 p/km (7.62 km/h)

Edzésleírás

Ennyi lett a 42 km-ből..:(((

Nekem sajnos nem hozott szerencsét az IM póló, pedig büszkén viseltem, és olyan jól esett, ahogy a verseny közbe mindig odaszólt a szembejövő IM is valamit!!!

De 25. km környékén elkezdett görcsölni a bal combom, és sehogy se múlt el...bármit csináltam vele..tesóm a megbeszélt 28. km-nél várt, adott is magneB6 ampullás vizet gyorsan, de már késő volt...már a záróbusz is közel volt, és adtam magamnak időt, hogyha 30.km-ig jobb lesz, akkor megyek tovább, de nem múlt el..így görcsölt lábbal csak nagyon lassan tudtam futni, és még 12 km nem hiszem hogy ment volna...így kénytelen voltam 30-nál felszállni...még sose szálltam fel...nem jó érzés...de lehet jobb volt így, mintha komolyabb sérülést szedtem volna össze...Bár szerintem kicsit gyorsan jött a busz, innen 12 km-t még le lehetett volna futni 1:30 alatt...dehát mindenkit felvett, akit utolért, még akkor is, ha futott...érdekes volt...eddig szerintem nem ilyen volt..?..

1 km múlva beértük Ewilt is, neki a térde fájt, így ő is felszállt a buszra...innentől kezdve már csak Ferinek drukkoltunk, és szerencsére ő messze elfutott a busztól, így ő beért simán.:) Legalább neki sikerült!!!

Grat mindenkinek aki megcsinálta!!! Én még nem hoztam ilyen döntést maratonon, de úgy éreztem, van az a pont, amikor jobb megállni...

Most azt hiszem pihenni fogok kicsit...vagy többet...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:56:11 30 07:52 7.62 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

easter8 képe

easter8 4629 napja

Köszi, hát igazából fejbe simán bírtam volna, de azt éreztem nem megy a bal lábam...így nem volt más választásom, mint kiállni...

Remélem több feladott maratonom nem lesz....:)

szilviap képe

szilviap 4629 napja

Eszti, én csak most látom, hogy nem értél célba, pedig táv közben többször is láttalak. Sajnálom!

De biztos nem véletlen, hogy nem mentél tovább, szerintem egy ilyen döntés csak jó döntés lehet, mert oka van!

Lesz még maraton ezután is! ;) Hajrá!

mohilla képe

mohilla 4653 napja

Megfontolt és helyes döntést hoztál!!!!! Pihenj és gondolj arra, hogy nem sérültél le úgy, hogy több hónapot ki kelljen hagyni!!! Gratulálok !

mjoci képe

mjoci 4653 napja

Fel a fejjel, gratulálok.

smarcsu képe

smarcsu 4654 napja

hát ezt nagyon sajnálom! én meg voltam győződve, hogy Te befutottál! sajna a póló nekem sem hozott szerencsét (ezt én is megfogalmaztam magamban). a záróbuszról beszélgettem én is valakivel, s pont azt mondtuk, h szerintünk gyorsabban is ment, meg  nagy lelki terhet jelenthetett annak, aki előtte futott.  szerintem ez is szép teljesítmény! a döntés meg bölcs!

dorik képe

dorik 4654 napja

Elhiszem, ugyan én csak "záróbusz nélkül" adtam fel eddig. Lehet kicsit sokat mentél IM után, pihenj tényleg. Gratula azért!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!