PecsiPeter bringázás

2011.09.25 Vasárnap, 08:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:25:00

Távolság

88 km

Tempó

02:20 p/km (25.76 km/h)

Pulzus

Átlag
120
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Pár napja meghúztam ipari módon a derekamat így kényszerűségből a mai futóedzésből is montizás lett.
Egymagamban éhgyomorra kezdtem a mai adagot  mert azt gondoltam csak laza lesz.A tegnapi tempó menés után ma könnyű napot akartam.
Másfél óra valóban lazáskodás után(24körüli átlag) azonban Krisztiánnal közösen folytattuk az edzést.
Innentől némileg megváltozott a felállás:).
Krisztián a múlt heti dimbes-dombos veretésen való megfáradását kompenzálandóan ma nyomta keményen a tempót.
Pedig akkor is mondtam Neki,hogy egyáltalán nem gáz hogy nem bírja még annyira, van még idő bőven a jövő nyári Nagyatádig felkészülnie.
Minden esetre ma beindította a sonkaszeletelőt:) és megiramodtunk Pest irányába.(27 vagy feletti átlag)
Vasemberként naná,hogy nem hagytam magam leszakadni:) hogyan nézne az ki ha egy IM aspiráns lenyomna?:)
Dunakeszinél már mondtam is Krisztiánnak,hogy meg kéne állnunk banánért a következő zöldségesnél mert ez a mai tempó ez erős lesz  kaja nélkül:).
Feltekertünk a Margitszigetre meg vissza.Amit a szigeten buziskodtunk:) 2 kört(10km) azt nem mértem bele,hogy ne rontsa le az átlagunkat.Azzal együtt 100 kili lett a mai adag kb.
Természetesen visszafelé  sem mutattam,hogy fáradnék vagy ilyesmi vagy,hogy túl erős nekem ez a tempó ma:) pókerarccal és lazán előre pofátlankodtam vezetgetni is elég sűrűn:).Végül is nyomni is kellett már akkor mert be kellett érnem délutánra melóba és egy kicsit meg voltunk már csúszva az idővel.
Krisztián most biztos mosolyog ha ezt olvassa de tényleg így volt.
Jól megizzasztott ma:).
Hétről hétre erősödik mivel még kezdő fázisban van így nagyon meglátszik a teljesítményén ahogy mennek bele a lábaiba a killerek.
A derékfájás miatt is ma jóval szótlanabb voltam kevesebbet dumáztunk még zenét sem volt kedvem hallgatni pedig a fejemen volt a füles de nem kapcsoltam muzsikát.



Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:25:00 88 02:20 25.76 0 0 0 0 120
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 4619 napja

A zöldésgesen komolyan gondolkodtam én is sőt ahogy mondtam már Dunakeszi határában a kis vegyesbolt is jó lett volna... Kurvára sajnálom ami a derekaddal történt, nagyon szeretném ha mihamarább rendbejönne. Láttam, hogy ez nagyon rányomta a bélyegét a hangulatodra, meg a tempóra is. Ha ez nem lett volna szerintem a zöldségesnél komolyabb frissítés kellett volna nekem mint banán+szőlő kombó. Ahogy én láttam nagyon szerényen mentél, és óvatosan amit maximálisan értek, én nem is biztos hogy mertem volna vállalni. Visszafelé azért annyira nem bántam hogy elhédereltem a szélárnyékban, bűntudatom lett miatta viszont,  hogy sérülten Neked kellett a menetszéllel is küzdeni. Nagyon fasza kis karika volt, jól éreztem magam, köszönöm szépen!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!