Boszi72 futás

2011.09.24 Szombat, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:47:00

Távolság

32 km Szint: 1350 m

Tempó

08:58 p/km (6.69 km/h)

Edzésleírás

Hiúzűzők Éjszakája

Börzsönyi pótfutás, kis, családias közösség, szarvasbőgés, káprázatosan gyönyörű csillagos égbolt, technikás talajviszonyok, gulyás bográcsban, vagyis jó buli volt.

Lassú szekcióval indultam 19:00-kor, NHH-nél az eleje elment, aztán  mások is elhúztak. Mi nagyjából 5-en mentünk, Jucus, Hiver+Lego kutya és két kukásruhás srác (Bálint és Csaba) társaságában. Bevártuk többnyire egymást, volt sok álló idő. Az egyetlen frissítőpont előtt a poros úton megint zakóztam egy levegőbenrepülőset, bal térd felületileg sérült, a jobbat viszont keményen odacsaptam. Onnantól lassabban csoszoszgtam, zavart az újabb hiba és a következő napok nehézségei. A frissítésem nagyon jó volt, ez megnyugtató, hogy tényleg csak egy kis figyelem kell hozzá. A beérkezettek tapssal fogadtak minden befutót. A gulyás és a hangulat is remek volt, az elsőt Papmaci társaságában falatoztam be. Utolsók között távoztunk.

Köszönet minden résztvevőnek, de főleg a szervezőknek, az ajándékot kiötlőknek és kivitelezőknek, akik  idejüket nem kímélve összehozták ezt a remek estét. Minden tiszteletem az övéké!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:47:00 32 08:58 6.69 1350 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Hiver képe

Hiver 4657 napja

Köszönöm a társaságot és a fényt! :o)))
Remélem a térded gyorsan meggyógyul.

-Mariann- képe

-Mariann- 4657 napja

Még egyszer bocsi, hogy én is az "elhúzók" között voltam, a frissítés után, de ott már kezdtem fázni. Jó, már lefelé elkezdtem menni, ez is igaz.
Előtte viszont szintén nem voltam a kis csoport tagja, mert felfelé meg mindig leszakadtam tőletek, így jobb votl a saját tempóban menni, mert lefelé mehettem, ahogy szoktam. Igérem, ha már tudok felfelé jól menni és megbeszéljük az elején, hogy ha törik, ha szakad együtt megyünk, nem lépek le. Csak ne "bizseregjenek a lábaim", ahogy Pepe szokta írni magáról. :)  (Bár én ezt a lankás, lejtős, jó kis utakon szoktam érezni, ahol lehet teperni rendesen, azokat annyira imádom. )

Nekem is mélységes hálám a szervezőknek, akik mindent beleadtak ebbe az estébe, hogy ilyen jól sikerüljön, a kaja, a meglepik - póló, oklevél, az út jelzése, a meglepi frissítés. Köszönöm!

 

 

KerCsaba képe

KerCsaba 4657 napja

Szép volt, jóvolt :-) Gratu!

yoyo képe

yoyo 4657 napja

Jól zúztátok csajok !    mi is bevárósan mentünk ,ez most nem a szaggatásról szólt,amit  gankival nem is bántunk ;)

fantasztikus éjszaka volt

én 2x estem bibibi :)))

papamaci67 képe

papamaci67 4658 napja

Szép éjszaka volt, annyi szent. Gratulálok és jót beszélgettünk !

ganki képe

ganki 4658 napja

Csillagos ötös, mint a börzsönyi éjszakai égbolt! :-) Gratulálok.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!