Mike01 bringázás

2011.09.25 Vasárnap, 09:04:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:16:12

Távolság

96.04 km Szint: 262 m

Tempó

02:03 p/km (29.37 km/h)

Edzésleírás

Szecsői futónapok féle futóversenyre hívott Piciakta, és a kollegám is vasárnapra hívott egy hosszabbra (bár ő Vecsésről indult volna). Így mindenképpen volt célom. 10:30-ra kellett Tápiószecsőre érni, éppen, percre pontosan értem a városba, de a futóverseny helyszínét még meg kellett találnom. Na mondom elrajtolnak, mire odaérek...

Ehhez képest később kiderült, hogy a felnőttek rajtja délben lesz...

A polágőrök kedvesen felemelték a pályaszalagot előttem, ahol a futóverseny majd lesz, ott már lassan gurultam, mert sokan sétáltak, elmentem egy hármas csapat mellett, hát Picikata, Pátyalsó, és Bendegúz (?) voltak. Készültek a versenyre. Elkísértem őket a nevezési helyig, addig tudtunk egy jót beszélgetni, aztán egy gyors telefon a kollegámnak: hát ő most inkább kihagyja, mert tegnap berúgott... Na mondom szép.

Közben Bozót hangjától volt hangos a környék. :)) Na jó, hozzá kell tenni, hogy 4m-re volt mögöttem, és felismertem a hangját. :) Őt is üdvözöltem jó volt velük találkozni.

Hazafele inkább ugyanazon az úton jöttem, mint ahogy mentem, kivéve Szentmártontól - onnan a szokásos (a dimbes-dombos) úton jöttem.

Irsára még bementem vízért, szembejött egy ceglédi kerós, aki tegnap elvileg Balatonkerülőt nyomott (főnökömmel), nem tudom mit keresett ma már itthon. Lehet elmaradt.... vagy most jött haza.

Két kis emelkedőre Bercelen fel akartam mászni, hogy meglegyen a 100, de aztán valahogy már inkább jöttem haza.

Térképem itt: KLIKK

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:16:12 96.04 02:03 29.37 262 89 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4661 napja

Örülök ,hogy találkoztunk:) A tegnapi szuper időben ha egyedül is,de élmény lehetett ezzel a csoda szép bringával tekerni. Szerrretem az olasz bringákat:))

picikata képe

picikata 4662 napja

Örülök,hogy ott voltál Mike... :)

Jó kis kört mentél ma...lehetett szaggatni még ebben a szép időben... :)

Mike01 képe

Mike01 4662 napja

Az igazat megvallva hívtak szombatra Balatonkerülőre a főnököm+ 1-2 cimborája, de már a hét elején nemet mondtam, mikor hallottam, hogy lehet, hogy nem is kerülik meg, csak Tihanyig mennek (Balatonakarattyáról azt hiszem), majd kompra szállnak, és úgy vissza. Ez a kis kör állítólag. No mikor ennek felvetését meghallottam, máris mondtam magamban: ezért biztos nem éri meg elmenni a Balatonig, túristásan megyünk 70km-t a tó mellett... Ezt csináltam a családommal nyáron a 7 éves fiammal.... 

Így vasárnapra maradt a terv valami közepes-hosszabb edzés.. vagy semmi. De aztán szólt Picikata, meg a kollegám is, így már volt oka, hogy menjek. Jól is esett, 1re haza is értem, még langyos is volt az ebéd. :)

 

Fari képe

Fari 4662 napja

én semmit se mentem..bocs....grat a távhoz!!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4662 napja

Nem szab inni csak 2-3 sört sportembernek....:-)

Nem is kell szaggatni az istrángot szezon végén,lassan jön a hideg.96km az szép,én csak 69-et mentem ma...Nem mindegy:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!