Boszi72 futás

2011.09.10 Szombat, 08:20:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:54:00

Távolság

50 km Szint: 1360 m

Tempó

08:17 p/km (7.25 km/h)

Edzésleírás

Meteor 50 tt.

Jucival indultunk, együtt is tartottunk végig.

Rajtban találkoztunk sok ismerőssel, Tevével, Pepével,. W. Ildiékkel.

Kocogós tempó dominált, még ezt is nehezítette a telepakolt zsákom - mivel a túrán nem volt semmilyen ellátás - s ráadásul mindig a felfeléken sikerült monológokat előadnom.:-) Pepe gyorsan elsüvített mellettünk, majd egy ideig W. Ildivel és Lacival haladtunk.

3x eltévedtünk. Zöld 3szögnél Kutyával akadtunk össze, így a Nagy-Kopaszra hármasban mentünk fel, ott levált rólunk. A víz Jucinak nagy gondot okozott, de kisegítettem. Én sem ittam eleget, ráadásul az első Inov cipőmet vettem fel, ami nagy melléfogás volt, nem szabad már hosszú futásokra felhúznom, nagyon fájt benne a talpam, bokám,  lábszáram, azt hiszem nyugdíjazom szegényt.

Azért jó kis túra volt, néhány számomra kevésbé -soha - nem járt útvonallal, Juci barátnőm továbbra is jó társaság. Az idő nem lett rózsás, néha gyalogoltunk, én is lassítottam néha a tempót kiállásokkal, de az idő számomra tényleg nem fontos, volt elég verseny a közelmúltban.

A szalagozás furi, mindig más színű szalag jelölte az utat, bár néhány helyen sokkal jobb is lehetett volna. A pontőrök nagyon kedvesek voltak. Ja, és nem néztem részletesen a túra végét, aztán rájöttem, az az az út, amin egyszer mentem Hűvibe és azt mondtam, soha többet. Na, most sem esett jól az aszfalt. Hazafelé a 29-es buszon elaludtam.:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:54:00 50 08:17 7.25 1360 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

papamaci67 képe

papamaci67 4670 napja

Ügyesek voltatok ! Fagyiról annyit, hogy Budakeszin a kereszteződésben a helyi lakos a kocsmához irányított, kocsmáros a CBA-ba, erre már körbenéztem és megláttam a székely-kapus, kishidas cukrászdát. Biztos nem vették eddig észre, hogy ott van :-))

Bozót képe

Bozót 4672 napja

Gratu! Klassz túra lehet, egyszer ezt is meg kéne néznem.

Boszi72 képe

Boszi72 4672 napja

Igen, Yoyoka, egyszer pont  a rossz irányból tértünk vissza a helyes útra, mikor Kutyával való találkozásunk megesett, a fődeden. :-) Pedig én gyakran futok arra, szeretem, csak nem abból az irányból közelítem meg. Előtte még 2 kavarás volt: a Mamut fenyőnél, és egy kis letérőt néztünk még be, na ott kellett volna a szalagozás. A nettó időnk 6:31 volt Juci szerint.

-Mariann- képe

-Mariann- 4672 napja

Jók voltatok Lányok! ;-)

Tudom, hogy még idő és türelem, de már várom, hogy ilyen távokra Veletek mehessek, ne maradjak ki a jóból.

Remélem még időben felébredtél a buszon. :)

yoyo képe

yoyo 4672 napja

Gratulaaa csajok :))

Tavaly én is KutyAval futottam össze,csak én a piktortégla üregek után ;) A z3 már a fődemen volt,ott kavartatok el ? :O Monnyuk szöveges olvasnivaló nem sok volt az  itinerben . Azért ez egy ajó kis futóbarát útvonal,,monnyuk a vége tényleg hosszú ..azt én is utáltam tavaly ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!