2011.09.04 Vasárnap, 10:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:23:51

Távolság

21.32 km

Tempó

06:45 p/km (8.89 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
0
Maximum
188

Edzésleírás

26. NIKE Nemzetközi Félmaraton. Nem mondanám, hogy ideális időjárási körülmények között. :) Mivel az elmúlt hetekben is ilyen idő volt, teljesen felkészültnek sem nevezném magam. Katával és Nyúllal együtt indultunk. Aztán az 5. kilinél elkeveredtünk egymástól. Később rájöttem, hogy nem sokkal mögöttem vannak, de inkább nem vártam be őket. Az első frissítőponton sajnos már nem jutott nekünk víz, ami már csak pszichikailag is megviselt. Ráadásul itt kezdődött a húzós rakpartos rész. Aztán túllendültem ezen is. A féltáv érdekes módon hamar megvolt, legalábbis érzésre. Onnan pedig szinte röpültek a kilóméterek. Bár az időérzékem nem volt jó, de legalább a melegen kívül nem volt semmi bajom. Icuék a legjobb helyen álltak meg, a colájuk életmentő volt. :) Az utolsó néhány kilire már érezhetően elfáradtak az izületeim, de a végesprint így is gond nélkül ment.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:23:51 21.32 06:45 8.89 0 0 188 165
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 4665 napja

Igen, én sem hittem először a szememnek. Arra tippeltünk, hogy most többen voltak a gyorslábúak az elején, mert ez egyben OB is volt és talán ők lendületből elsodortak egy csomó poharat meg ilyesmi. Mert eléggé csatatér kinézete volt a frissítőpontnak. :S Persze ez nem változtat azon a tényen, hogy az első 8 kilit frissítő nélkül kellett lefutnia sok ezer embernek. :S De bízom benne, hogy többet ilyet nem tapasztalunk BSI-s rendezvényen. :)

Gandi képe

Gandi 4666 napja

Nem  jutott víz???? Ez előfordulhat egy ilyen volumenű rendezvényen? hmm...

Gratula a futáshoz! Nem voltak ideális körülmények, de nem is nagyon volt más várható, a túlélésért kellett futni, ez kivállóan sikerült, szép munka volt! :-)

Felszerelések

Nike Air Pegazus +27