zozo.m futás

2011.08.27 Szombat, 10:20:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:33:53

Távolság

7.6 km

Tempó

04:28 p/km (13.46 km/h)

Pulzus

Átlag
183
Minimum
0
Maximum
192

Edzésleírás

Óbudai Folyóparti Futóparti

A leghosszabb távon indultam. Egy kis felmérő és egy kis adrenalinos futás. Sokan nem voltak, de volt 1-2  jó futónak látszó emberke.

Rajt után egyből sikerült az élbolyban maradni. Itt 7. voltam. Majd az 1 km-n belül előztem, majd jött egy ember és elment mellettem. Ezt követően tartottam a tempót és mentem. 3,8km-nél volt a fordító, addigra két embert leelőztem. Szóval 6.ként fordultam elvileg (de valaki a semmiből elém került). A fordító után egyből előztem, majd egy kis magányos vágta után megelőztem a női elsőt. Ezt követően szívesen visszavettem volna a tempóból, de menni kellett... Mentem, küzdöttem és végül megláttam a 3. helyezettet, de volt egy fél perces előnye és kevesebb mint 1 km volt hátra, nehéz lett volna megelőzni, így az elég előkelő 4. helyen futottam be. (A beugrónak nem volt rajtszáma, így nem vehetem figyelembe, főleg, hogy le sem előzött hivatalosan)

Jó kis verseny volt, átmozgattam a testemet, ezen a hőséges héten. Túl sokat nem edzettem most, így holnap kell egy picit kocogni.

Jövő héten Nike, de ilyen tempót biztos nem nyomok, max az éjszakain...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 7 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Pippa képe

Pippa 4685 napja

Gratulálok!!! A LSR formula nálad remekül működik, ha edzéshezk épest ennyivel gyorsabban tudsz menni.

Kíváncsian várom a nIKe-t, jó kis verseny lesz!

dilisuni képe

dilisuni 4686 napja

4.27??? wow... nagyon erős és nagyon gyors vagy :)) gratulálok!!! (basszus, nem lehetett volna valahogy befogni azt a 3.-at, hogy dobogóra állj? grrrr... hatalmas gratula!:)) (Nike-n se lenne rossz ez a tempó ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!