aviczian futás

2011.08.10 Szerda, 16:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:37:30

Távolság

16 km

Tempó

06:06 p/km (9.85 km/h)

Edzésleírás

Régen voltunk már együtt futni, de mivel a héten anya nélkül vagyunk, csak így sikerült eljutnom futni. Nagyon mások az ilyen futások, mint egyedül. Kell előtte egy kis szervezés az indulás körül, közben a folyamatos beszélés, a kérdések megválaszolása (ezek sosem eldöntendő kérdések) és a legváratlanabb helyeken történő technikai szünetek, megállások. Azért a hangulat jó volt, pláne hogy felfedeztük picit a Tápén túli világot is. A Tisza-gát felszíne továbbra sem a kedvencem...

Visszafelé még el sem tévedtünk Taéápén (pedig szoktunk), nyomtunk egy versenyt az Acél utcai emelkedőn és még az esti mesére hazaértünk.

Érdekes idő volt, a Nap tűzőtt, de nagyon erős volt a városon kívül a szél.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:37:30 16 06:06 9.85 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Hauanita képe

Hauanita 4659 napja

:) Andris!
Nálamnál feltett kérdésedre, a nyárnak nincs vége, csak most kicsit kevésbé fogok edzésjelleggel futni egy darabig. Csak úgy lazán, kevesebbet, ahogy jól esik :)) Remélem, Dani elkísér valami klassz kis hétvégi mocorgásra, de tegyetek el frissítőt mindkettőtöknek! :) 

bencsikp képe

bencsikp 4660 napja

Gratula mindkettőtöknek!

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4662 napja

Egészségetekre! Tápén nem lehet eltévedni :-) Illetve véglegesen nem :-D Én még ebben az időben dolgoztam. Ginával bicóztunk munka után egyet kint a töltésen :-)

aviczian képe

aviczian 4662 napja

Igen, Dani 6 éves, és már 2 éve járunk együtt futni. Idén kicsit kevesebbet, de tavaly 300 km fölött volt a közös táv. Bicóval kisér, ahogy egyre nagyobb a bicója, úgy vagyok egyre lassúbb neki :-)  A félmaratont már megígértem neki, mert egyre hosszabb távokat szeretne.

Akkor hajrá pénteken, este tuti jó idő lesz!

Hauanita képe

Hauanita 4662 napja

Dani a fiad, és bringával kísért? Vagy hogy? :)
Mert úgy tökjó lehet :)), és gondolom, nem is az edzésérték az elsődleges ilyenkor, bár tökjó a tempó is, táv is, minden. Egészségedre :)

Nálam pénteken Jabul harmadmaraton Tiszaújvárosban. Fura, hogy péntek, de este 6-kor van rajt, én nagyon szeretem :) 

Felszerelések

Nike LunarGlide +2