NoHa futás

2011.08.08 Hétfő, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:21:59

Távolság

5.33 km

Tempó

04:07 p/km (14.55 km/h)

Edzésleírás

Vendégeket vártam és késésben voltam, ezért is toltam meg Saucony Ride 3 búcsú edzését :) Mint most kiderült,jó is,hogy ilyet mentem, mert hazaértem, 2 perc és már érkeztek is.

Szóval holnap új Saucony cuccok várnak rám, ha odaérek még zárás előtt Tibcsiékhez. Azt hiszem szép és tisztességes búcsút vettem félig-alig használt cipőcskémtől. :)

Kicsit ez az edzés a hétvégi előpróba is volt. Azt hiszem lesz gond, mert ezt a tempót kellene még 5 km-en. Hááát...izééé.... No majd meglássssuk....talán a sok koksz majd kihozza belőlem a zállatot :)

Lehet előtte még egy O.Orca blogot kell olvassak tuning gyanánt ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:21:59 5.33 04:07 14.55 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

galagyuri képe

galagyuri 4708 napja

Mi egyszinten vagyunk! Ha mennek is barki nyerhetne kozulunk! Jo lenne, de a hetvegen hosszu futast tervezek, most az kell, ugyhogy lehet inkabb olyan versenyt keresek, ahol futok egy laza hosszut. Pl. Szelidi to...vagy marad a margitsziget. Nektek szurkolok!!! Nyomjatok meg!

bejcsi képe

bejcsi 4708 napja

Nagyon szépet futottál! Akkor fogd az új "nyúlcipőd", gyűjtögesd tovább szépen a kiliket, és a hétvégi versenyen pedig: Győzzön a jobbik! Egs!

NoHa képe

NoHa 4708 napja

Hát köszönöm srácok , mesterek! Itt már nincs mese, szombaton ami csövön kifér! :) Tibi bácsi dobja a pöttyöst.... hát akkor el kell kapni! :))

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4708 napja

Látom,tényleg szó szerint írtad,hogy mész rohanni egyet...:-)

Szép kis időfutam,ha tudod ezt a tempót,akkor a többi már csak rajtad múlik,ki kell bírni 10-ig.Vigyázz,rá,hogy a verseny hangulatban ne fusd el az elejét,mert akkor valóban könnyen el mehet az egész verseny,mert hiába melegítesz be rendesen akkor is kell szerintem egy km körülbelül,amíg az ELSŐ!! holtponton átesel...Ha túl sokat,vagy túl keményen melegítesz,hogy rögtön verseny üzemi hőfokon indulj,akkor meg az az energia hiányozni fog,ráadásul gondolom épp úgy,mint nálunk bringán nem megoldható,hogy a melegítés után rögtön fél percen belül már a rajtvonalnál álljál..

Nekem a 10km futáshoz hasonló táv lesz a 30km csapat időfutam,az utolsó 10 ott is nagy szenvedés,de egyszer beér az ember,el kell fogyni a km-eknek,nem szabad feladni...És ott a 2 csapattársam,aki számít rám,mindenki a maxot adja magából,annyit vállal a vezetésből,hogy a célban mind hárman azt mondhassuk,kiadtam mindent,ennyit tudtam menni a csapatért.A legerősebb is,és a leggyengébb is,aki esetleg többször kapuzott is...De egy csapatban az összetartás a lényeg...Volt,amikor én vittem a tempót többet,én voltam a legerősebb,volt,hogy 10km után végig szenvedtem,még hátul is nehéz volt...De a többiek mentek akkor helyettem...És persze megbeszéljük verseny után,ki hogy látta,hol lehet javítani,esetleg hibáztunk-e valahol,vagy épp mi volt,ami tetszett,mely részén voltunk a távnak igazán jók.

Ha motivációt akarsz,azt ígérhetem,hogy gondolok majd rád a versenyen,ott futok majd a sarkadban,de nem a hagyományos páros időfutam

variációban,én sajnos nem tudok neked ilyen tempóban vezetni,neked kell menni végig elöl fogva a szelet...:-)Értem is menned kell...:-)

torolt_5749 képe

torolt_5749 4708 napja

Srácok! Öröm olvasni az élcelődéseiteket:-))) Győzzön a jobb!

Nóóóbi, kirobbanó a formád, csak így tovább! Egészség!

 

NoHa képe

NoHa 4708 napja

Ha Gyuri jön, nincs tét, nem kérdés az első hely. Ja, értem a 3. helyért lesz a tét....hmmmm....na jó gyere :)) ... A franba... nincs több hely a kocsiban :D

bintamas képe

bintamas 4708 napja

Legalább lesz valami tét, mert a negyedik nem kap keménypapírra nyomtatott színes kivitelű A/4-es oklevelet. :)

A múltkorit ottfelejtettem egy kerékpár csomagtartójában, kíváncsi vagyok, vajon meglesz-e. :)

áki képe

áki 4708 napja

De én elárulom: Pusztaszabolcson. De Gyuri ne gyere el, mert olyan pályacsúcsot futnál, amit soha nem döntenénk meg :-) Csak viccelek, szívesen látunk.

NoHa képe

NoHa 4708 napja

Kezd kilyukadni, ott ahol neked is és különben is már olyan uncsi :)))

Nem mondjuk meg hol lesz, mert eljöttök és megnyeritek, ami pedig nem szép dolog, hisz az első 3 hely ki van bérelve: Áki, B.Tomi és remélhetőleg jómagam számára :D

Majd szombat d.u. meglátod a naplókból ;)

galagyuri képe

galagyuri 4708 napja

Woww! Cool! A szombati után legalább ad egy kis löketet! Jó gyors vagy már. Amugy mi lett a cipőddel na és persze hol versenyzel szombaton? Amugy sztem versenyen még benned van az a 5kili....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!