yoyo futás

2011.08.03 Szerda, 08:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:05:00

Távolság

14.3 km

Tempó

08:44 p/km (6.86 km/h)

Edzésleírás

Hát most nagyon sok mondanivalóm lesz :)

Kezdem azzal,hogy megint a gombázásom miatt szívtam . Két szatyor a zsebbe fényképezőgép is,hogy a zsákmányt meg tudjam örökíteni ,telfon bele a fényképező mellé ,és már futhattam is . A piroson kezdtem ,ahol úgy a közepe táján meg kellett állnom aki ismerős erre annak mondom,hogy ott ahol pár éve tarvágás volt,és most olyan 3m fák vannak már,persze teljesen beőtte a gaz a fákat is . Na itt hallottam,hogy valami motorás van gépet elő ,várok,semmi a motozás erősödik elindulok a hang irányába tovább,majd meglátok 5-6 embert akik sarlóval írtják a gazt. Ilyet még nem is láttam eddig :O Szakadt róluk a víz ,hálátlan munka na..de ők legalább dógoznak ,és nem segélyen éllnek. köszöntünk is ,jó munkát kiívántam nekik,bár elmondtam,hogy minek hittem őket . Aztán a p3 fel majd le ,és a Szarvas -árok felé vettem az irányt. A vaddisznó túrásba kellett tovább mennem ,éreztem a szagukat is .

Aztán az árok túloldalára szerettem volna átjutni ,de mikor megláttam,hogy mekkora gaz van ,azt mondtam,hogy neeeem megyek .

és képzeljétek nem is mentem tovább :)) Viszont a gombát nem akartam veszni hagyni ,EZÉRT ,azt gondoltam majd belemegyek az árokba ,és egy darabig ott megyek benne,és majd kimászok egy adott helyen ahol már gondolom jó lesz nekem . Széldzsekit felvettem a csalán nagyobb volt mint én ,húúbakker mimindent mondtam én magamban,el lehet képzelni egy eső áztatta nyár után milyen ez a völgy . 

Aztán mikor már meredek lett a partoldal úgy gondoltam kimászok,mert lejjebb még meredekebb lesz . A fényképezőt zsebre raktam,mert mind két kezem kellett. Hogy én miket mondtam akkor,a kezemmel hajtogattam szét a bokrokat, hogy hány pókhálló mászott a pofámba nem is lényeg ,undorító vizes trutyis ösvényre kiértem,haloványan látszott,hogy itt ösvény van ,mentem is rajta aztán szélesedett ,és jobb minőségű lett.még futni is elkezdtem . Aztán hogy hogy nem,de belenyúltam a zsebembe ,és nem volt ott a gép .

Azt gondoltam,hogy ez nem lehet igaz,hogy pont egy ilyen helyen ahol méteres gaz van ,elindultam vissza le az árokig ahonnét kimásztam 3x3 szor összejártam és ezáltam már már kitapostam egy ösvényt ,de a gépet ,és a telefont nem találtam meg. micináljak micináljak,még kerestem tovább, de már elegem lett,azt találtam ki,hogy hazafutok ,és hozok egy telefont otthonról. Talán még szerencse is ,hogy együtt vannak,mert így van esély rá,hogymegtalálom .  A pöfeteg már rég nem érdekelt, láttam őzlábat is de sz@rok rá nem kell az sem  :))

Belegondoltam,hogy hazafutok újra visszajönni,közel 14 kilit ,és még főznöm is kell .  Nem volt mit tenni elindultam haza,a fiatalok kaszálltak és intettek én meg futottam ,amihez már alig volt kedvem. Hazaértem szerencsére a gyerek otthon volt , Fel van töltve a telód ,rontottam be a fiam szabájába . Tudtam,hogy  lóvé nincs rajta, úgy hogy gyorsan még a direktre is fel kellett mennem,feltölteni a gyerek meg dörzsölte a tenyerét ugrott cillagom 2500 froncsid :)

Na esemes megjött uzsgyi tovább   10 :15 még visszaérek főzni is talán . De ez már egy másik edzés  lesz :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:05:00 14.3 08:44 6.86 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!