yoyo futás

2011.07.28 Csütörtök, 13:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

8 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

A terv egy Antónia -árok-Hosszú-árok -Nagy -szénás kör lett volna kicsit lendületesebben ameddig megy .

A zöldön felfutottam tök jól , aztán mégsem az Antónián mentem le,mert eléggé benőtt már ,és esett az eső nemrég . Ezért  egy tőle 500m re lévő nagyon szép árokban futottam le . jártam már erre máskor is ...1x :)

Ez betorkollik a Hosszú -árokba . DEE már megint megláttam egy jó széles dózer utat, amikor már eléggé leértem az árok aljára,Ez a dózer út egy meredek hegyoldalba ment felfelé ,elindultam rajta ,mentem mentem az úton sokáig,gondoltam majd felérek és biztos lesz egy csúcskő,de nem volt,mert egyre csak emelkedett,az út pedig  beszűkült,és keskeny lett,később már út sem volt,de nem érdekelt mert már nagyon sokat jöttem fel nem megyek vissza . Inkább törtem az utat tovább,Az erdő nagyon csendes volt ,csak a víz csepegése hallatszott a fákról. Felértem egy fenyős részhez,jéé erre jártak emberek,mert erozió védő  rönkök voltak lerakva ,ebből is látszik,hogy milyen meredek volt. A fenyők közt felértem egy tisztásra,és egy vadcsapáson mentem még feljebb. Újra egy füves tisztás,majd vége nincs út tovább. vagy fél órát biztos jöttem felfelé kizárt,hogy vissza menjek,,biztos van kiút.

A bokrok alá behajoltam hátha valamerre elindulhatok,már nem lehetek messze,tuti valahol a szénás oldalába  kötök ki. Miután végig pókhálóztam a fél erdőt megint,és felfedeztem a Fülkés-kő nevű sziklát (ez rajta van a térképen )  egy vadcsapás kivezetet a Nagy-szénás tanösvényre . Lefelé  viszont jót futottam hazáig  :)

 

jaaa és az órámat küldhetnék már ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 8 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Levicopter képe

Levicopter 4678 napja

Biztos a csomagfutár eltévedt az erdőben !  :)) Egészségedre !

yoyo képe

yoyo 4678 napja

neeeem ,én nyertem :PP

De nem garmin ..

pátyalso képe

pátyalso 4678 napja

Cak nem rendeltél te is egy Garmint? Egs explorer:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!