Gida bringázás

2011.07.20 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Távolság

10 km

Tempó

03:00 p/km (20.00 km/h)

Edzésleírás

A Suunto bikePOD-nak a pontos beállítása (kalibrálása) :)

 

Nem sokat kellett bíbelődni az állítással, km táblától km tábláíg gurultam elsőre 5méter tévedés utána egy újabb állítás és mentem folyamatosan, minden egyes elhagyott tábla mellett pontosan mért 4km-en keresztül. Még beállítottam az órámon az autómatikus indítást hogy ne kelljen mindíg megnyomni a stoppot minden megálláskor. Sikerült faxa minden :)

Kellene futni...de most a Tourt nézem :)) Punnyadok egy kicsit.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 10 03:00 20.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Gida képe

Gida 4726 napja

Evans fosott a hét elején hogy ne legyen ma eső :) de nem csak ő. Contador most nem teljesít jól, megroggyant már az elején az esésnél. Nem vagyok egy Conti párti, nekem nem szimpatikus. Schleck tesókat bírom. A tour erről szól. Mennyire vagy ott fejben. Nézd meg 2010-ben Cancellarat hogy jön le egy hegyről....vagyis lemaradt egy defekt miatt nem tudom, de behozza a lemaradást... Feltettem magamnak a Facebookra ott megnézheted...brutális:)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4726 napja

Örülök Robi,hogy pontos az óra:-)

Hát,a mai szakasz érdekes volt nagyon...Ha itt eső lett volna akkor sokan estek volna...Valóban még szerencse volt,hogy abban a nagy kanyarban Vőeckler-ék be tudtak menni az udvarba,a Watts-ban biztosan benne lesz...Nagyon sajnáltam,hogy Vőeckler így vesztett az előnyből,egyedül maradt.Contador versenyzése betámadása a veszélyes lejtmenetben nekem qra nem tetszett,egyértelműen arra játszott,hogy a vetélytársak közül valaki csak elesik majd ahogy többen üldözik ez más más kanyaríveket használva könnyen előfordulhatott volna,míg ő elöl biztonságosabban vehette az íveket egyedül,másra nem kellett figyelnie....Örültem,mikor Schleck-ék felértek rájuk a cél előtt.

Egy tour ne egy kamikáze lejtmenetben dőljön el...Egy szakaszt elmenésben nyerhet így valaki,de az összetettet????...

picikata képe

picikata 4726 napja

Jó punnyadást  és Tour nézést Robi!

Most én gályázom.... :(

 

 

Felszerelések

Merida 909 scultura full carbon
Suunto t3d Bike POD