Gida bringázás

2011.07.17 Vasárnap, 05:48:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:40

Távolság

51 km

Tempó

01:47 p/km (33.75 km/h)

Pulzus

Átlag
124
Minimum
0
Maximum
153

Edzésleírás

Dunakeszi-Fót-Csomád-Veresegyház-Őrbottyán-Vácrátót-Vác(2-es út)-Sződliget-Göd-Dk...

 

Viktor haverommal mentünk egy kört, ő ilyenkor ért rá mert délelött babaúsztatásra megy a családjával vácra. Nem is baj mert én általában hozzá vagyok szokva a korai keléshez, és nem volt meleg sem.

Nos a lényeg az edzés...Elindulok itthonról, megnyomom a startot a bringás Polar órámon hogy akkor indulás van, plussz a Suuntomat is a pulzus miatt...pár méter után off, természetesen a Polarnak (CS-100 a tipus) jó megállok az utcasarkon megnézem mi a franc van? Kéri hogy adjam meg a személyes adataimat, időt, dátum stb. Elindulok, megint pár méter és elkezd összevissza mérni, a sebességem 80km/h, a pontmatrixos kijelzés elmosódott semmit nem lehetett kivenni mit mér, még azt sem hogy mennyi km teszek meg? Mondom áááááááááááá. Tekerek át alagra a haverhoz, és tényleg beadta az unalmast az óra, már ha annak lehet nevezni?? Most jelenleg sehogy nem reagál gombmegnyomásokra. Ennyit a Polarrol, levettem a kormányról be a zsebbe, legszívesebben elhajítottam volna a pusztában valahol. Szervízbe nem viszem, nem éri meg, lehet inkább veszek a Suunto futóórámhoz egy kerékpáros cadence POD-ot a Zergénél, így bringázásra is tudom majd használni. Bár az órának a futásfunkciói több mint a bringás. Majd még utánanézek a dolognak. Szóval Polart SOHA NEM VESZEK az biztos :)

A tekerés nagyon jól esett, és hiányzott is mert a héten az első bringásedzésem a karbonnal :) Még lehet bicajozok egyet délután egy másik haverral valamerre.

 

Training Effect: 2.3 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:40 51 01:47 33.75 0 0 0 153 124
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

zsolaaa képe

zsolaaa 4728 napja

Egészségetekre!

Sajnos a Polar CS100-al nekem is rossz tapasztalataim voltak eddig Nekem az övem adta be az unalmast egy év után.

Llidl-es pulzusmérő jobban bírja a strapát

Gida képe

Gida 4729 napja

ilyen pulzus-olyan pulzus...nézd meg a km-t. Tök kevés. Reggel is volt, szél sem volt. Pedálfordulat nem, magasságmérés szintén nem, GPS nem...ott a térkép. Lehet veszek egy sima vezetékes Cateye órát 2000-4000Ft-ért :)) Nem zavarja be semmi, kicsi, könnyű ólcsó és mutassa az alapadatokat. Bejárós bringán ez van, lassan 12ezer km lesz benne de még mindig jó. Amatör vagyok, amúgy sem kell nekem jobb :) meg nem is bringázok annyit. Köszi a tanácsot!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4729 napja

Ilyen pulzussal 34-es átlag....Hát,Robi,veled sem edzőtáboroznék szívesen,hamar beadnám a kulcsot...:-)

Egészségedre!Az óráról meg:Vegyél egy sima Cateye pedálfordulatoto tudó órát,oszt kész,nem kel más...Külön a pulzusmérő,nekem is úgy van.Az ember tudja merre jár,nem kell gps,meg x száz métereket tévedő magasságmérő xar bele...Mindenki tudja ,ha egy emelkedő mondjuk 5%,akkor egy km 50m...Valakinél olvastam,hogy valami versenyen a kiírt 1900 m szint helyett 2900 m szint volt...Xerintem nem a helyi rendezők nem ismerték a terepet,vagy mértek rosszul,egyszerűen a magasságmérés xar az órákban,az csak játék,kivéve a gps-eseket.

picikata képe

picikata 4729 napja

Húúú de friss voltál....már egy 50-es...hajnalok-hajnalán... :)

Na, akkor húzzunk bele....még lehet én is elugrom ma egy rövid körre...érzem a combom... :P

Most akkor puding vagyok??? :D

Felszerelések

Merida 909 scultura full carbon