yoyo futás

2011.07.08 Péntek, 08:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:15:00

Távolság

15 km

Tempó

09:00 p/km (6.67 km/h)

Edzésleírás

Ekkora szívást mint amit magammal tettem ma khm ..

röviden az volt,hogy a Szarvas-árokba indultam,hogy majd ott találok gombát. a piros sávon piros 3 végig istenien megkocogtam,,aztán jött a rémálom,,az árok nem adja magát könnyen, bejárata járhatatlan szederinda erdő vaskos sürű bokrokkal,csalánnal,bógáncsal. Nem is erre mentem,hanem gondoltam majd a a dózerról leereszkedek az árokba . 

na persze..a dózerról elindultam be az erdőbe lefelé ,mert,hogy az árok lent van.  Az erdő egyre sűrűbb lett,magas gaz ,és kifeszített pókhálók közt gázoltam át.elindultam visszafelé,én ezt nemcinálom mondtam magamnak,de mivan akkor ha van gomba ? mégis visszamegyek,,oldalazva mentem egy kitaposaott vadcsapáson,,na az vitt csak be tuti helyre,,már hajolva mentem a bokrok alatt ,és attól féltem,hogy rálépek egy vaddisznóra , Leértem egy árokba,,de ez tuti nem a Szarvas-árok volt,mert mikor kimásztam a túloldalon számomra tök idegen volt a táj. kiértem egy dózerra azon elindultam, a térképet forgattam a fejemben,merre lehetek, Az irány nem volt jó ,de erre vitt az út menni kellett. aztán jött egy éles kanyar na akkor már jó volt az irány ,,de az út megint hullámozva elkanyarodott,pokol meleg volt .

csúnya  nekem nem szép erdőrészlet következett. Már biztos voltam benne,hogy a budakeszi parkerdő felé megyek,ha  valahol kijukadok buszra szálok,mert nem érek haza főzni. Aztán egy  szép kövér pók ereszkedett a hajamból szemem elé ,majd frászt kaptam tőle . majd egy ipszilon elágazás jött,és a jobb oldali szárán  Y visszafordultam . 

Nagy sokára visszaértem a P3 szögre ,fogalmam sincs hogyan csináltam ekkora baromságot a Fekete-hegyeken .Nem tetszett az egész ..

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:15:00 15 09:00 6.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

cica66 képe

cica66 4697 napja

Azta!!!Nem semmi túrákat cinálsz magadnak Cillagom!!!Köszi a gratulát!

Bozót képe

Bozót 4698 napja

Épp azt akartam kérdezni, hogy akkor nem is lett gomba?   Szép történet lett így a végére :)

yoyo képe

yoyo 4698 napja

Hűű gyerekek ,képzeljétek mi volt délután ,..

Ugye napok óta próbálok gombát találni a fődemen,de eddig sikertelenül,,főleg a mai nap után mondtam azt magamban,hogy na elég vót a gombaázásból egy időre,,úgy sem találok..

délután kimentünk  Anyuhoz a temetőbe ,és akár hiszitek akár nem,de 3 darab csiperke  nőtt  a sírja mellett.

Faternak mutattam ezt nézd meg ezt Anyutól van,,hihetetlen nem ? Jó érzés volt,bár elsírtam magam . A gombát pedig hazahoztuk .

Kicsi képe

Kicsi 4698 napja

Szép volt G. I. Jane! :)))

nalacy képe

nalacy 4699 napja

Lelki szemeim előtt megjelentek egy dzsungelharcos-horrorfilm képei! Hiába, egyeseknek az adrenalinos bizsergéshez elég egy apróság, mások meg ilyen helyzetben is tök nyugodtak. Egs! Az ebédet!

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 4699 napja

Tényleg nagyon lökött vagy! Még jó, hogy ennyire a fejedben van a térkép. :) A főzésről meg csak annyit, hogy talán nem tartott sokáig, de még a leírástól is megjött az étvágyam. :D

yoyo képe

yoyo 4699 napja

Hát ezek után Edit ,már nem csináltam nagy főzést, fokhagymakrém levest ,és egy lecsót dobtam össze :) utána hideg dinnye ..

Szurdok TT  nem tervezi valaki vasárnap ? 

csetbalu képe

csetbalu 4699 napja

ez már kalandtúra kategória:) egészség, kellemes hétvégét:)

mateve képe

mateve 4699 napja

hááááát....őőőőőő...'megérdemeltétek' egymást yuval....te sem vagy komplett... :))) A pókos részt felolvastam a kolléganőmnek is.... ;-) Egészségedre! Remélem valami jó kaját főztél ezek után....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!