zolle bringázás

2011.06.26 Vasárnap, 06:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:30:00

Távolság

128 km

Tempó

02:07 p/km (28.44 km/h)

Edzésleírás

gyömrő-péteri-monor-csévharaszt-nyáregyháza-pilis-káva-tápióbicske-nagykáta-szentmárton-tápószecső-sűlysáp-kóka-zsámok-dány-isaszeg-pécel-maglód-gyömrő

 

12 fok volt 5:30-kor. Vártam még 1 fél órát és 13 fokban, 2 felsőben és lábszármelegítővel elindultam. Nem mért a pedálford mérő, megálltam Péteriben. Alig mentem egy kicsit megint nem mért, ismét megálltam. A köv. indulás után a sebességmérő nem mért. Gondoltam kiakasztom a lábam, menet közben kicsit beljebb tolom. Na, ez nem sikerült valami fényessen, repült a nágnes valahová a fűbe. Mire megálltam biztos gurultam pár métert és azon mérgelődtem, hogy bitzos nem találom meg a fűben azt a kis szart. De azért toltam visszafelé a bringát és azon gondolkodtam, hol veszek ilyen mágnest? És akkor megláttam! Visszaraktam a küllőre, mentem. Nem mért már semmi, de már nem érdekelt. Olyan 60 kilcsinél a kedvem is elment, de mentem tovább. Az a Q szél is fújt néha rendesen. Többszőr is akartam rövidíteni, de a végén a kitűzött távot mentem. Végig szenvedtem, kedvetlen, erőtlen voltam. Rég bringáztam ilyen sza*t.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:20:00 128 02:02 29.54 0 90 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 4711 napja

hát erreszoktam én mondani, hogy néha figyelni kell a jelekre, s ilyenkor inkább abbahagyom. de szért nagy gratula, a kitartásod meg újra megcsodálom. azért én ilyen átlagnak ezen a távon nagyon örülnék!

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!