yoyo túra

2011.06.11 Szombat, 19:37:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:50:00

Távolság

11.65 km Szint: 210 m

Tempó

09:27 p/km (6.35 km/h)

Edzésleírás

Elindultam újra az útvonalon hazafelé .éledezett az erdő egy nyulat is láttam ,A solymári dűlőre   fél óra körül  értem kocogva/gyalogolva  . Már alkonyodott,és a szarkavárnál egy csíkos disznó kiszaladt elém,,hallottam ahogy röfögnek a többiek. 

Solymáron a templom téren volt a túra ell.pontja mikor elszaladtam a kocsma előtt 3 túrázó állt az ajtóba  és valamit ,kiabáltak nekem ,hogy pecsételjek gondolom...de hát én már 1x körbe értem cillagaim :).Nem értetem,hogy miért vannak ők, ott hiszen már este van ,de aztán rájöttem,hogy a kombinálton lehetnek . A meredek utca sok időt lerántott rólam ,mire felértem az erdő aljába már 3/4 9 volt . Az erdőbe már sötétbe értem,és kelett néhány perc mire "kivilágosodott " az erdő .Próbáltam kocogni ,hogy mielőbb felérjek ,már a fődemen voltam tehát csukott szemmel is....  ;) Aztán egy emberi sziluetett láttam magam előtt kacskaringózni..Hátizsák volt rajta , ezért gondoltam talán  nem lehet veszélyes :) Aztán mikor utól értem láttam ,hogy SK az.Szegény eléggé oda volt reggel 7 óta nyomta a combináltat .

Azt kérdezte,hát te kirándusz erre ?  :) Hát elmondtam neki mijáratban vagyok,,és semmi jóval nem biztattam a Rózsadomb környékén ,,mondtam nagyon figyeljen,Így aztán kutyával maradtam már nem érdekelt,hogy sötét van,együtt andalogtunk fel a Zsíros-hegyre ,majd le egészen a kapunkig.Kutya ment tovább ,én meg  felhúztam magam a lépcsőn..Nincs mit szépíteni ,,azé elfáradtam elég jól :/

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:50:00 11.65 09:27 6.35 210 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4725 napja

naaa ő aranyosabb mint amit a gugli kidobott ;)

  köszi  hű maradok a bormárkához ,ha már ez lett a capatnevünk :) monnyuk én találtam ki :P

Bozót képe

Bozót 4725 napja

Egs, te kövidinka! :)

Nesze egy kutya :) Rumbakutya

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!