Csandy futás

2011.06.05 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:41:23

Távolság

21.2 km

Tempó

07:37 p/km (7.88 km/h)

Edzésleírás

legszívesebben be sem írnám...életem legrosszabb idejét futottam..voltaképpen sok apró dolog miatt juthattam el ide....a törés nem is a fő ok, lehet túledzettem magam, hiszen az utóbbi két hónapban szinte minden hétvégre jutott egy verseny, 4 félmaraton, meg a Kékes...és az is gond lehetett, hogy a vészesen alacsony antioxidáns szintem miatt lórugásnyi gyógyszert kaptam, aminek eredményeképpen képes voltam 5 nap alatt 3,5 kilót hízni...s hát nagyon nem mindegy ekkora távnál a megmozgatott testsúly....ez van, célbaértem, sérülésmentesen, holnaptól meg kemény diéta, hogy június 25-én a régi súlyommal állhassak startvonalhoz :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:41:23 21.2 07:37 7.88 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Csandy képe

Csandy 4768 napja

köszönöm mindenkinek :) a súlyom végre elindult lefelé és gyakorlatilag lassan 5 héttel a törés után gyógyultnak tekinthető vagyok :)

Házisárkány képe

Házisárkány 4769 napja

Abban a marha melegben, noóóóóórmális ember csak fekszik, de mi ökrök kinn róttuk a két kör és futottunk! Azért én gratulálok Neked, és drukkolok 25-én, ha megyek Gödöllőre még gondolok is feléd, hátha az is segít.Jól csináltad, még le is előztél!!!!

prókátor képe

prókátor 4772 napja

Gratula!Láttalak a parkban . Te már akkor végeztél én még nyomtam ! (Bp maratonos technikai pólóban voltam)Jól csináltad! Ez egy kemény verseny volt!

monique képe

monique 4773 napja

gratula! 3,5kg nem sok teljesítmény szempontjából (nem fog igazán meglátszani). viszont a meleg igen! én inkább erre tippelek. amíg kemény diéta addig ne fuss nagyon hosszúakat.

faxau képe

faxau 4773 napja

Gartulálok! Legalább nem fáztunk!:)

...májashurka képe

...májashurka 4774 napja

nagy küzdő vagy Andrea, de azért légy megfontolt és szaladgálj okosan!!!

és nem kell minden buzdítást komolyan venned, lényeg az hogy élvezd a ficánkolást:-)

forgi képe

forgi 4774 napja

Mi az, hogy nem írnád be! Lenyomtál egy félmaratont, amit sokan el sem tudnak képzelni, hogy lehet végigcsinálni. Ráadásul úgy, hogy most épültél (épülsz) fel egy törésből. A mai futást külön nehezítette a meleg, amit szinten legyőztél! Kérlek ezeket ne feledd!

Gratulálok!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4774 napja

a lényeg, hogy megcsináltak, gratulálok

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!