stojesz futás

2011.05.07 Szombat, 09:47:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:38:50

Távolság

15.6 km

Tempó

06:20 p/km (9.47 km/h)

Pulzus

Átlag
159
Minimum
0
Maximum
167

Edzésleírás

Hosszabb lett a depó most - cirka 9 perc, mert inkább nyugodtan akartam elkészülni.

 

A futás eleve egy tizessel magasabb pulzuson indult, mint a múlt héten. Nem is ment lejjebb. Útközben bevillant a jobb térdembe fájdalom, de az néhány km után enyhült.

 

Visszafelé sokszor megfordult a fejemben, hogy meg kéne állni, aztán Győrzámolynál el is fogytam fejben is és testben is. 24,3 km körül volt a terv, de megálltam. Felhívtam (igazi telefonfülkéből, hatalmas kagylóba beszéltem!!! :) ) Adrit és értem jött kocsival. Egy órával a futás abbahagyása után a nyugalmi pulzusom még 100 felett volt. Utoljára akkor tapasztaltam ilyet, amikor az 51-et futottuk Pecsenyéékkel. Az jót tett, hiszem, hogy ez is jót fog tenni!

 

A tanulság: fokozatos emelés hétfől hétre! Nagyon nagy ugrás volt a bringa a múlt héthez képest, ez bosszulta meg magát úgy gondolom.

 

Jövő hétvégén nem lesz alkalmam így duplázni, de nem is tenném. Futás lesz csak, muszáj regenerálni a szervezetet, mert nagyon elfáradtam...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:38:50 15.6 06:20 9.47 0 0 0 167
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

stojesz képe

stojesz 4791 napja

Köszi!

Nem gondoltam, hogy kevés lesz. Előtte héten a 63-on semmit nem ettem és teljesen jó volt a futás. Valószínűleg most gyengébb voltam és jól jött volna az energia.

teadrop képe

teadrop 4791 napja

gratulálok az edzésedhez, most már értem miért nem bántad, h kihagytad a mai úszást:-)) pedig egy laza 1000 regenerációnak sem utsó:-)

miért nem ettél többet a bringán? direkt, vagy így esett jól?

Armitage képe

Armitage 4793 napja

Ne is mond,én már most be vagyok szarva:)))))

stojesz képe

stojesz 4794 napja

Köszönöm Armitage!

 

Én kicsit bajban vagyok, hogy miként s hogy csináljam, hisz a legtöbb időt a bringán töltjük majd. Fontos ott egy nagyon jó állóképességet szerezni, hogy aztán könnyedén menjen a futás. Talán az lenne a legjobb, ha egyik hét nagyon hosszú bringa, másik hét nagyon hosszú futás, harmadik hét közepes dupla.

 

Reggel hétkor megkezdődött az utolsó 12 hetes periódus!

Armitage képe

Armitage 4794 napja

Köszönöm,és gratulálok az edzésedhez. Szerintem ezeket a duplázásokat elég havonta 1-2x megcsinálni,mert nagyon sokat kivesz az emberből. Én is most inkább a futásra megyek rá,mert elvileg ott jön el az igazság pillanata:) Egészségedre!

stojesz képe

stojesz 4794 napja

Biztos vagyok benne!

 

Lemaradt, hogy a frissítőm ugyanaz volt, mint múlt héten, csak most bringa közben is ettem egy egész banánt és egy kis Sport szeletet.

faxau képe

faxau 4794 napja

Remélem tényleg jót tesz!!

Felszerelések

Asics GEL-Stratus 3