henó futás

2011.06.05 Vasárnap, 11:17:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:26:48

Távolság

3.5 km

Tempó

07:39 p/km (7.84 km/h)

Edzésleírás

Coca-Cola futás Szilvával és Zinajdával

Ez ma egy kaotikus verseny volt. Kezdve a szervezést. Hogy lehet olyan helyre szervezni egy ekkora versenyt, ahol nem lehet megállni??? 4km-t sétáltunk, mire beértünk a versenyközpontba, ott fel kellett venni a rajtszámot, de nem lehetett a rajt csomagot is odaadni, azért menjél még át egy másik sátorba... :S Katasztrófa!!!!!! Azt hiszem, addig míg a Margit-szigeten lesz a verseny, inkább nem megyek...

A futás. Beállunk a rajthoz, leghátulra, mert Szilva Szonjával a hasában futott, és nem akartunk senkit zavarni a lassabb tempóval. (Hát nem voltunk azért olyan lassúak... :D) Halljuk, hogy a sétáról beszélnek, meg milyen jó dolog a séta stb. Körül néztünk és feltünt, hogy sokan utcai ruciban állnak. Na irány előre, mert tuti rossz helyen vagyunk! És igen, kiderült a futók kb. 1.5 perce elrajtoltak! ÚGY HOGY MI ÉSZRE SEM VETTÜK!!!!! Semmi nem volt kiírva, hogy futók előre, gyaloglók hátra... Na mindegy!

A lassabb tempó ellenére simán utólértük 500m után a futókat és szépen lassan el is kezdtünk előzgetni! Szilva ügyes volt! Pedig dög meleg volt, de nagyon jól viselte a meleget is, meg a futást is! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 3.5 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Garmin Forerunner 110
Asics Gel Cumulus 12