yoyo futás

2011.03.23 Szerda, 08:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:18:00

Távolság

12 km

Tempó

06:30 p/km (9.23 km/h)

Edzésleírás

Hüvösvölgy -Határnyereg-Hüvösvölgy -Hárs-hegy nyereg-Hárhegyi-körút-Hüvösvölgy .

Ma sokan hiányoztak össz vissz 5en voltunk , cak egyszer fognám már ki,hogy Palibá nem jön  :PPP Hüviből 3 fővel indultunk ,és a nyeregnél találkoztunk a másik csapattal.Mindenki kérte,hogy ma lájtos futás legyen ,mert készül a hétvégére . Gondoltam illetve javasoltam is,hogy menjünk a Virágos nyeregig,meg a szintúton az nem meredek ,De Palibá aszonta menjünk a Hárs -hegyi körútra .vazzzzz :)))

A körút valóban nem meredek monnyuk odáig is fel kellett futni ,viszont ennek az volt az ára,hogy tempósabban futottunk,,legalábbis nekem minden tempós ha Palibá van elől . Láttunk őzeket is  ,jó volt a futi csak a cipőt ,amit most vettem ,nagynak érzem nyirm  :/

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:18:00 12 06:30 9.23 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Mamba képe

Mamba 4803 napja

 Látom, hogy nyomod a hasazást is Yoyo! :o)) Örülök, hogy sikerült a nevezésünk a mocsárba.  Pedig mindig te szoktál riasztani, még jó, hogy Baddi figyelte! :) Szétrugjuk a sok hétpróbás lengyel segget!!! Az összeset!! :o)) Engem áprilisban megtanítanak gyorsúszni, úgyhogy augusztusba még a gatyát is leszedem rosszarcú bigékről! :o))

Levicopter képe

Levicopter 4805 napja

Jól esett nagyon nekem is ,hogy lájtosat nyomtunk. Kellemesebben futottam hazáig és igy meg is lett a 21km megint. Egészségünkre!! :))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!