yoyo futás

2011.03.20 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:46:00

Távolság

28 km

Tempó

08:04 p/km (7.43 km/h)

Edzésleírás

Nagykovácsi-Nagy-szénás-Bükkös-árok-Kőris-völgy- Piliscsaba-Klotildliget -Iluska forrás-Fehér-hegy-Vörös-hegy -letérés a Vöröshegyi körséta útra a  sziklatoronyig -Vissza a Vöröshegyi körséta úton a nyeregbe - Kopár csárda- Kakukk-hegy -Villa negra-Antóni-árok -Nagykovácsi .

Teljesen lentről a  szénásra 2 megállással 20 p alatt értem fel ,nem rossz ;)

Lefelé a Hosszú-árok völgy kicsit ragadt,és a kék + volt egy kis sár. A Kőris-völgybe bele gyalogoltam,mert néztem a tájat,nem tudtam csak úgy leszaladni , a dzsabba sziklával szemben láttam is valamit,de most nem mentem oda ,majd legközelebb megnézem . 

Hóvirág hóvirág mindenütt . még ibolyát is láttam ..Piliscsabán a 10es út mellet ittam a kék kútból,majd  átengedett egy autós , a vonat sineket követve jutottam el Klotildligetre . A vasúti megállóból ott várt rám ,az otthon a térképen  kinézett vadonat új P+ .ezen kocogtam fel egy vízmosásos úton,majd a túloldalon  egészen Iluska forrásig lejtett .  Itt már az árnyékomat is megláttam ;)

Innen a pirosról is ismet úton ,a Fehér-hegy felé,aminek 3x veselkedtem neki,de több volt a futás benne . Vissza néztem,és a Pilis teteje csupa hófehér volt ,vagy hó vagy zúzmara ,elég messze volt. 

 


 

Innen tovább a számomra oly kedves ,és csodaszép Vörös-hegy jött

 

,csak,hogy egy sziklát megláttam a gerincről ,mivel nincsenek falevelek még,,és véletlen egy ösvény is elém került ,amin elindultam kiváncsiságból lefelé . ááááááá íííííííííííííííí hogy ez milyen csoda út volt ,kacskaringós hullámos a hegy oldalában végig fenyőkkel ,a telefonos képek nem adják ám vissza,Aztán  elértem a sziklát amit fentről láttam ,pedig nem gondoltam,hogy ide vezet ,ráadásul   majdnem olyan mint a fődemen az Ördög-torony :) De ennek csak sziklatorony a neve .

Körbe jártam és elindultam a kacskaringós úton visszafelé ,mikor egy őzike elém vágott a semmiből .Egyedül volt ...szegénynek csoda,hogy nem tört ki a lába annyira menekült . Vissza értem a Vörös-hegy gerincre ,onnan tovább ugye a  sötét fenyőerdőben le a Kopár csárdáig . A Kakukk-hegyet meggyalogoltam,majd a Villanegra ,és a piros sávon tovább az Antónia-árokig ,ami már a sárga sáv. ezt is több részletben megkocogtam felfelé. Mikor kifáradtam megálltam,nem gyalogoltam hagytam ,hogy vissza essen a pulzusom  elfáradtam ,de jól esett ez a mai futás . Kár hogy nem sütött a nap ,mert akkor még szebb lett volna a kék éggel az erdő .

 https://picasaweb.google.com/yoyooka/Vegyes#5586181885837662738

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:46:00 28 08:04 7.43 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

dildi képe

dildi 4814 napja

Hát Cillagom igazad van, jobb is egy ilyen túra vasárnap délelőtt, mint ebédet főzni a konnyában:))))))) Jól döntöttél, egészségedre!!

yoyo képe

yoyo 4814 napja

semmi akadálya gankikám :)  a hetet már hagyjuk ,,a jövőhét szerda csütörtök ? 

 

köszi mindenkinek !

ganki képe

ganki 4815 napja

Dejó napod volt neked is!  Legközelebb vigyél el engem is!

lámpás képe

lámpás 4815 napja

Irigyirigy! Nekem valahogy ez a hegyen fusunk nem nagyon megy. Nagygratula!

Bozót képe

Bozót 4816 napja

Kivirultál a rügyekkel Cillagom? :))

solkima képe

solkima 4816 napja

Ez jó volt, gratulálok. Mindjárt beindul ezerrel a tavasz, hajrá Yoyóka.

kopi60 képe

kopi60 4816 napja

Fantasztikus leirás,meseszép tájon gyönyörű edzés...Egészségedre!

atis.hu képe

atis.hu 4816 napja

Gratulálok szép kis futás volt és a látvány nagyon király lehetett és kiliben pedig igen hát jobb voltál a héten !Grat Grat !

yoyo képe

yoyo 4816 napja

persze.hogy értem  Hosszú-árok :))

Hmm az az igazság,hogy ott annyira az elején vagyunk még,hogy nem érdemes ..max élő szurkolót :)) meg  mindenki rohan  ugye ,,ráadásul lefelé.. a piroson meg 60 km nél felfelé jövünk ,jól esik valami kis vicceskedés .

 

köszi nektek a gratulát is

 

tvjudit képe

tvjudit 4816 napja

De jó kis megtervezett futás volt ez neked. Nekem meg az jutott eszembe a Nagy-Szénásról a piros sávon ereszkedtünkben (na vajon ezt érted-e :) hogy a T100-on is kijön-e szurkolni Amanda és Dömötör? :-)

Littleyu képe

Littleyu 4816 napja

Megint szép helyeken jártál. Egészségedre! Az időjárás miatt külön irigykedem. :)

nedus képe

nedus 4816 napja

Szép kis futás volt , szép élményekkel ! Egészségedre !!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!