Boszi72 futás

2011.02.05 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:08:00

Távolság

40 km Szint: 1300 m

Tempó

07:42 p/km (7.79 km/h)

Edzésleírás

Virágos-nyereg - Hűvi - Fekete-fej - Nagykovácsi - Kutya-hegy - Nagyszénás - Hosszú árok - Antónia árok - Zsíroshegyi th - Solymár - Alsó-jegyenye völgy - sárgán vissza Virágos nyeregig.

Bár holnap is lesz egy futás, nem bírtam magammal, mennem kellett! Jobban ment, mint múltkor, és ez egy emlékezetes futás lesz, az biztos. A kialvatlanságtól és a munkától már zombi voltam pénteken, szombatra pancserré váltam.

Már a Nagy-Szénás alatt jártam, amikor elgondolkodtam, miért olyan fapados a cipőm, fájt kicsit a talpam. 2 perc múlva jött a megoldás: nem tettem be a noen talpbetétet! Szuper, már megint! Mentem tovább, kb 10 perc múlva elgondolkodtam, vajon tettem-e egyáltalán talpbetétet a cipőmbe?!? Megálltam, megnéztem, és bakker, pucér cipőben futottam 2 és 3/4 órája úgy, hogy észre se vettem! :-) Nem akartam elhinni, hogy ilyen béna voltam!!! Pszihikailag nyomasztott a tudat és persze onnantól éreztem minden egyes követ a talpam alatt, lassultam is. Többször eszembe jutott, hogy talán busszal kéne hazajönnöm, de csakazértis befejeztem a köröm!

A szél Nagykovácsi magasságában keményen fújt, a Nagy-Szénás most sem viccelt, éreztem a jeges szél simogatását a lapockámon, a hátizsák alatt, nem is nézelődtem sokat, pedig tiszta volt az idő. A fék gyönyörű hangon suhogtak, néha, amikor felnéztem rájuk, olyan szépen ringtak, hogy megálltam volna nézni őket. Az utak kiválóak, jól futhatóak, a nap sütögetett és a Nagykovácsiban lassan hagyománnyá váló péksüti vásárlás most is nyerő húzás volt, utóbbi évek legfinomabb túrós táskáját faltam be.

Kondim egy fokkal jobb, ám messze az elégségestől, a szellemi jobbulást közelgő szabadságomtól várom.:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:08:00 43 07:10 8.38 1300 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4889 napja

úgy látszik ma többen is a fődemet válaszották :)

hiába no...  ami szép azt látni kell :)) klassz kört mentél ! irgy irigy ...

 

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!