TiGör túra

2011.01.31 Hétfő, 17:36:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Távolság

4 km

Tempó

22:30 p/km (2.67 km/h)

Edzésleírás

Bodza, aztán Pimpa. Kézből etetés, munkára. Néha elkalandozott azért a figyelmük, de alapvetően jól dolgoztak.

Holnap koplalónap...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 4 22:30 2.67 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

makaiviki képe

makaiviki 4858 napja

Szívesen írnám én is a saját meggyőződésem és tapasztalatom, de nem fedné teljesen azt, amit mások kutyaneveléséről gondolok.  :)

A szupervizorunk azt szokta mondani - ha két kolléga nem ért egyet gyermeknevelés tekintetében - hogy nincs kizárólagosan jó megoldás. Minden nevelés lényege a meggyőződés, a szeretet és a következetesség. Ha ezek megvalósulnak, akkor a nevelés "elég jó". Ha erre a fejlécre bérmit húzunk, megszokható, szokássá alakítható, majd természetes és egyértelmű lesz a kis neveltek számára is. A kísérleti gyerekek több felnőtt ráhatása mellett is jól reagáltak, így kutyusokra való szabadalmat engedélyezem ;)

mateve képe

mateve 4859 napja

Nekem is vannak kutyáim....képben vagyok. De nem éheztetném őket soha.

TiGör képe

TiGör 4859 napja

Nem vagyok erős, és egyáltalán nem élvezem a dolgot, sőt igen nehéz. Nem élvezetből csinálom, és nem a saját fejem után megyek. Ha nem válik be, akkor többet nem fogok a Tükör módszeres kutyasulira hallgatni. De egyelőre bízom bennük, és a tapasztalatukban. 

Sajnos ez egy olyan világ, ahol az ember az "úr". Nem attól féltem őket, hogy jól megkergetnek egy őzet, mert attól nem lesz bajuk. De elüti őket egy autó, lepuffantja őket egy vadász. Az emberektől féltem őket, az emberek által csinált világtól. Ők ebben nem mozognak otthon. Ha nem tudnak rám hallgatni minden helyzetben, akkor hamar el fogom veszíteni őket, vagy esetleg egész életükben tarthatom őket bezárva, vagy pórázon, na az sem fair. Inkább betartom ezt a 4 hetet, ha ez segít.

mateve képe

mateve 4859 napja

Már bocs...de mi is az ősemberek leszármazottai vagyunk akik néha napokig nem ettek.....mi mégis eszünk. Bajuk valóban nem lesz, de nem tartom fair dolognak. Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy visszafogod e tudni hívni az őzüldözésből vagy sem... :((( Kíváncsi vagyok, hogy ilyen erős leszel e akkor is amikor éhesen a szemedbe néznek és kinn lesznek a hidegben...

TiGör képe

TiGör 4859 napja

Hát én sem tartom rendes dolognak, de állítólag ezzel a módszerrel tudok közelebb kerülni ahhoz, hogy egyszer majd vissza tudjam hívni őket akár őztől is (a kötődési tréning része). Ez nekem nagy motívációt ad. És azzal nyugtatnak minket, hogy a farkasok leszármazottai a kutyik, és ők van, hogy egy hétig sem esznek, mert nincs mit.. Szóval bajuk nem lesz tőle. 

mateve képe

mateve 4859 napja

óóóóó...te gonosz gazdi......én ezt nem tartom rendes dolognak. A gazdik sem tartanak koplalónapot.....ráadásul ők nincsenek is kinn a hidegben..

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!