Mira futás

2011.01.27 Csütörtök, 17:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:25:25

Távolság

5.4 km

Tempó

04:42 p/km (12.75 km/h)

Edzésleírás

A futópálya kivilágításának felavatása.

Na az idő csak hasraütésre ment, mert senki sem mérte az időt, vagy csak elsumákolták...

Kiderült, hogy az ELMÜ versenyt is rendez, és persze az első hármat díjazza is, egy gyönyörűszép kupával. Csak arra nem gondoltak a lököttek, hogy külön lány kategória is legyen. Tehát, esélyem a fiúkkal szemben nem sok volt, de így is csupán 2 mp-cel maradtam le a dobogóról. Persze, jópofáskodik ilyenkor az ember, de legszívesebben sírva fakadtam volna. A német vezérigazgató külön gratulált, de én közöltem vele, hogy ez diszkriminációs verseny volt, és igazat is adott nekem, de hát nem ő szervezte... Szóval szervezés 1-es, a vacsi 5-ös, amit utána kaptunk. Jövőre nem hagyon, hogy egy vérbe fagyott szemű megelőzzön az utolsó 200 m-en. Lesz nemulass!!! :-))))) 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 5.4 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Mira képe

Mira 4894 napja

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!! :-))

Eperszem képe

Eperszem 4895 napja

Mira, most olvastam csak a futóblogon a beszámolót, hogy te lettél a Lányok között az első! Óriás grat, ügyi voltál!

Mira képe

Mira 4896 napja

Vigyázz, mert szavadon foglak!!!! :-)))

simi képe

simi 4896 napja

Szerintem nagyon jól bírtad. Kijárt volna Neked egy különdíj :) Kaposvárra nem megyek sajnos, már más programom van, de még biztosan lesz közös versenyünk :) Ha valahonnan hiányzik egy váltótag, nyugodtan hívjatok, ha ráérek megyek.

Mira képe

Mira 4896 napja

Jaj, csak a vérbefagyott szemű meg ne lássa, amit írtam... :-)) Simi, nagyon aranyos voltál, hogy hagytál menni. Sokat kell még fejlődnöm, hogy az utolsó 200 m-en én is tudjak egy rendeset sprintelni.... :-)))))

simi képe

simi 4899 napja

Na szóval már mindenki tudja, hogy lehagytál :D Mi lesz így velem...
ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4899 napja

Jöttem kíváncsiskodni,hogy ki verte meg Simi-t,mert ahogy láttam a hozzászólását rögtön beugrott,hogy Te lehetsz,aki elhagyta a hajrán.

Gratulálok a szép futáshoz,ha ott vagyok akkor én az utolsó 200m-en véletlenül ügyesen ráléptem volna annak a vérbefagyott szeműnek az achilles sarkára...És még örüljön,hogy csak oda:-)Na ez csak vicc volt...De érthetetlen,hogy nem volt női eredményhirdetés,ha már egyszer verseny...

Szép sikereket kívánok a versenyeken 2011-re! Láttam a naplód,nem semmi...Sokat edzesz,jó formában vagy már most tél közepén is.

simi képe

simi 4899 napja

Szia! Most tudtam meg attól a vérbe fagyott szeműtől, hogy veled futottam tegnap :) Le is toltam, hogy ilyen udvariatlan volt, pedig olyan jól küzdöttél. Én futottam be utánad, egy élmény volt a végén az a pár száz méteres hajrá. Azért gratula a női első helyhez :) Remélem még futunk együtt!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!