jeszi futás

2010.12.27 Hétfő, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:00

Távolság

6.2 km

Tempó

06:27 p/km (9.30 km/h)

Edzésleírás

Hazaszaladtam egy kis maradék sült csirkét enni otthoni környezetben - meg vissza munkába. A két hét alatt elszoktam a futástól. Itt-ott letakarított út hókásával és letaposott hóval vegyesen. Jó lenne, ha most a torkom is akarná ezeket a kinti futásokat, nem csak én.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:00 6.2 06:27 9.30 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

nalacy képe

nalacy 4936 napja

Ilyenkor szokták mondani, hogy orron keresztül kell a levegőt beszívni, akkor mirae a torkodhoz ér megmelegszik..blabla. Ma megpróbáltam, pár percig ment is aztán úgy ahogy volt abbahagytam, mert kevésnek éreztem ami belém jutott levegő. Érdekes szakmád van, én csak ugatom ezt a kérdést. További szép estét!

jeszi képe

jeszi 4936 napja

Laci, köszönöm kitüntető figyelmedet, amivel követed az edzésnaplómat. A rugalmas munkaidő a szoftverfejlesztésnek mint szakmának az egyik előnye. Meg a hátránya is - este, szabadnapon, ünnepnapon végzett munka. Nem is lehet bele szorítani a napi 8-tól fél 5-igbe. Meg a két ünnep közt kicsit bent is más a hangulat. A torkomnak alapvetően már nincs több baja, mint általában szokott lenni. Elég éjszaka egy kis huzat, és reggelre megfájdul. Ezek rövid időn belül elmúlnak. Gond akkor van, ha össze is szedek valami bacit. Viszont emiatt nem gubbaszthatok egész télen a szobában. Így aztán próbálom edzeni, edzegetni. Aztán mikor ki győz...

nalacy képe

nalacy 4936 napja

Nálunk csak fél óra az ebédidő, na meg elég messze lakunk a melóhelytől, neked viszont pont ideális, egészségedre! Ezek szerint a torkoddal még mindíg gond van?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!