forgi futás

2010.10.26 Kedd, 06:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:58:18

Távolság

8.31 km Szint: 14 m

Tempó

07:01 p/km (8.55 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
85
Maximum
174

Edzésleírás

3km+4-1,30p gyors+3km

Jubileumi futás 250 km a kezdetektől, és 100 km októberben, egyben életem egyik legfurcsább legkáoszosabb, legfélelmetesebb, de ennek ellenére legélvezetesebb futása.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:58:18 8.31 07:01 8.55 14 85 174 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 4997 napja

nwem lettem volna a helyedben ...

forgi képe

forgi 4997 napja

Köszönöm Neketek, a részletesebb élményekről úgy gondoltom írok egy blogbejegyzést. Mindjárt nekifogok, még nyugis a nap és közeliek az események.

 

Mi volt félelmetes? Két negatív pillanata volt a futásnak. Mikor majdnem elütött egy taxi (a Szilágyi utcában Újpesten), akinek biztos nagyon fontos sürgős útja lehetett. Mert két záróvonalon és villamossineken fordult vissza majd kanyarodott ismét jobbra, miközben a zebrán a gyalogos zöld jelzésénél már nem futotta erejéből, hogy meglássa a tőle félméterre sem vészfékezéssel megálló kistermetű, és alig észrevehető futó alakot. Remélem a kedves mamája (akit ezúton is üdvözlök, s aki gyereknemzés helyett inkább pulóvert horgolt), jól van most, mert ha a csuklás az emlegetést jelenti, akkor ma lehet álmában kapott csuklórohamot.

Aztán késöbb a Szilas patak mellett (patakpartot képzeljetek el majd egy beton gyalogos utat s mellette ligetet) egy kutyával volt randevúm s nem volt egyértelmű a helyzet. Tőlem balra nagytestű kutya ugatott majd indult irányomban egyre gyorsabban. Embert a közelben nem láttam. Sötét volt az egyetlen világító pontot a fejámpám adta. A kutya először csak ugatott, majd kijött mögém az útra. Egyre közelebb ért úgy 10 méterre lehetett. Megfordultam, határozottan dobbantottam és egy hangos "heej" szóval próbáltam "üdvözletemet" kifejezni. Válaszul nem tudom honnan, de nem a közelből egy Rexi, Rexi hívószót kaptam. A kutya vagy a kurjantásomra, vagy a hívásra meggondolta magát, hogy nem is olyan érdekes ez az ürge. Mint utóbb kiderült (Rexivel és gazdijával, késöbb is találkoztam, a kutya érdeklődően jött volna felém akkor már pórázon) egy szép nagy darab németjuhász jellegü kutyáról volt szó.

 

Eperszem képe

Eperszem 4997 napja

Félelmetes? na mesélj! Gratulálok, most kapsz a nyakadba egy képzeletbeli plecsnit!!! :)

Debyand képe

Debyand 4997 napja

Hűha, miért volt félelmetes? Gratulálok hozzá!

RunKa képe

RunKa 4997 napja

Tiéd ma az első futás, szép !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!