jeszi futás

2010.10.24 Vasárnap, 14:28:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:44:30

Távolság

33.3 km

Tempó

06:45 p/km (8.90 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Penny(Márc. 15. u) - Benei út Kunszentmiklós-Lajosmizse keresztezödés. Az öszi avar illata egyre kintebb csábított a városból. Kiszámoltam, hogy még éppen a sötétedéssel visszaérjek. Tapasztalatból tudom (nem követendö), hogy ennyi még megy gyakorlatilag frissítés nélkül (20 km-nél 14 korty finom kútvíz). Nagyon kellett a lelkemnek. A kimozdulás is, meg a hosszú futás is. Kellemesen elfáradtam. Kissé túlöltöztem. Hosszú szabadidö nadrág + a sparos póló alá egy futótrikó. Ez utóbbi új szerzemény az Aldiból, ki akartam próbálni - kellemes volt benne. Futás után jól esett a citromos sör meg egyéb nyalánkságok. Az egyetlen zavaró az volt, hogy elég sokat kellett a padkán hosszú füben, avarban menni. Autó közeledtére (akár elölröl, akár hátulról jön) ugyanis jóelöre jól lehúzódok az útról. Erröl az útról tudom, hogy viszonylag jól futható a padka. A földutakra a kutyák miatt nem merek rámenni. Egyébként két féle autós van. Üres egyenes úton mindkettö behúzódik a felezövonalhoz. Csak az egyik mellöled, hogy ne zavarjátok egymást, a másik meg a túlsó sávból, hogy demonstrálja, hogy neked ott semmi keresnivalód (legyen vele boldog). Megtanultam vele együtt élni. Szóval, jó volt, na!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:44:30 33.3 06:45 8.90 0 0 0 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

herika képe

herika 4998 napja

Szép "kis" futás volt, gratula! Én még a bicikliút végénél tovább nem mentem, nem nagy arra a forgalom, de talán épp ezért egy-két száguldózó mindig akad. Aldiról jut eszembe: esti futáshoz a kivilágított északi körút a hetényi körforgalomtól az Aldiig tökéletes, csak egy-két autó téved arra, de azok is óvatosak elvégre nem is mehetnénék arra:-) Sajnos Kápolna rét melletti út kivilágítása katasztrofális:-(

nalacy képe

nalacy 5000 napja

Én az ilyenekre csak azt szoktam mondani, hogy hál istennek nem vagyunk egyformák, de még  futók sem: tegnap a Margitszigeten majd fellökött egy pacák mikor elfutott mellettem hátulról, aztán utolért két csajt akik egymás mellett futottak a gumin, és ahelyett, hogy kikerülte volna őket, befutott kettőjük közé. Azok szegények úgy megijedtek és szétrebbentek, azt hittem orra buknak, mikor én is utolértem őket még mindíg az értelmi szinvonaláról beszélgettek.

Jó hosszút futottál, gratula és egészség!

prókátor képe

prókátor 5000 napja

Egészségedre!Szép hosszút futottál!Autósokkal kapcsolatban a tapasztalatom ua.ezért olyan helyen futok ahol kis forgalom van.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!