fenris futás

Téli Mátra M2024.01.27 Szombat, 08:43:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:56:00

Távolság

27 km

Tempó

10:58 p/km (5.47 km/h)

Edzésleírás

Téli Mátra M-es táv.

Tesóval és Lalival vágtunk neki. Reggel 6:00-ás indulás otthonról. A régi 3-ason.

Mire odaérrtünk és átsétáltunk az üdülősori kollégiumtól az Erdészeti sulihoz Lali rájött, hogy még mindig szar a lába, így nem indul el.

Nem vártunk sokat beálltunk a sorba és indulás.

Kis zöld hátizsákot vittem. Az öltözet leging+rövidnadrág, egy poló, egy felső+ mellény. Az új Solomon cipőt próbáltam. Úgy érzem bevált.

A hátizsákban egy széldzseki, de nem volt rá szükség.

Vittem Pzs-t egy flakon 0,5 liter rostost, egy fél szendvicset illetve poharat és telefont, mint kötlező tartozékot. Csak azt fogyasztottam, amit itt adtak. A többit végigvittem a túrán.

9 éve 2015-ben voltam itt legutóbb. Nagyon sokan voltak, ez már látszott a rajtnál is. A Gyöngyösssolymosi leágazóig álltak az autók. Mi felmentünk a régi kollégiumunk utcájára parkolni. Onnan is közelebb van a rajt, mint az elágazótól.

Az útvonal elég sáros volt, de nagyon élveztük. Úgy indultunk neki, hogy a lejtőket futjuk, de néha a síkot is futottuk. 

A lábam nagyon jól bírta, és két nappal később se érzek a műtött térdemben semmi.

Kékesen elnéztem a leírást és egy 2km-el hosszabb útvonalon jöttünk le. Ami bár hosszabb, de nem volt rajta se jég, se sár, szinte végig lejtős és jól futható útvonal volt. A napba belefért :) Így lett a 25-ből 27 km.

A frissítés ilyen időjáráshoz tökéletes. Csak a pontokon ittam. És azt, ait adtak. Illetve a kapott almát és csokikat is megettem.

Négyszer csúsztam meg. Az első a pataknál, bele a patakba :) ball láb, bal senék. A második  alma evés közben. A harmadiknál csak a jobb térdem rándult meg, ott le se értem a földre. Az utolsó Kékesre felfelé. Ott beütöttem a térdemet, meg is maradt a nyoma. De a nadrág egyben maradt. 

Délután 4:30kor már otthon voltunk.

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!