yoyo bringázás

2010.09.15 Szerda, 16:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

11 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

kitekertem gombázni az erdőbe .

Először a Széltörés -erdőre mentem ,szedtem őzlábakat,meg erdőszéli csiperkét,de gondoltam még elnézek másfelé is .Így kötöttem ki a Vasvári -erdőbe .A biciklit ott hagytam a fák közt ,én meg mentem mentem ,össze vissza amerre gondoltam itt ott fehérlettek a gombák akkor mindíg oda szaladtam  .Aztán találtam egy nagy petrezselyem gombát,  eddig ez a legnagyobb az idén, egy hatalmas farönk alól nőtt ki,csak úgy tudtam leszedni ha feldöntöm a fát ,de az rohadt nehéz volt,ráadásul vizes is . Addig billegettem míg felfordult,és lefejtettem a fáról. Ebben a gugolós helyzetben láttam valamit ,a bokrok közt .talán róka lehet  ?  ...  Nagyot dobbant a szivem ,de a róka nem mozdul, mert nem róka  cillagom ,hanem  egy kilós száraz  kenyér  :)

Mit keres itt egy kenyér ? Aztán kicsit odébb volt még egy  kiló ,ami szintén nem róka volt ... Gyorsan rájöttem ,hogy  a disznók rejtekhelyén vagyok  ,szinte még a szagukat is éreztem ,Gyorsan kimenekültem  a rétre ,ott tele volt szórva almával kenyérrel . innen vissza siettem  a biciklihez ,mert már eléggé lent volt a nap 7 felé járt ,nem várom meg míg feléled az erdő,inkább  hamar  hazatekertem .Mondhatom nagyon jó kis vacsora volt cillagaim :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 11 00:00 0.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

nyaff képe

nyaff 4994 napja

Pénteken vendégségben frissen szedett és kirántott pöfit ettem. Akkora volt, mint egy nagyobb ping-pong labda, de nem izlet. Kesernyés volt. Viszont volt hatalmas őzlábgomba-kalpag is kirántva, az fini volt.

Bozót képe

Bozót 4997 napja

Meg asszem kerti csiperkém is van, itt az udvarban, de elviszem majd megnézetni! 

Bozót képe

Bozót 4997 napja

Na, közben leesett, mama a szegfűgombát hívta tyúkgombának :) Rengeteg van, de tudom, hogy összetéveszthető az egyik tölcsérgombafélével ami mérgező, így nem merek szedni. A fehér ugyanilyen, mint a szegfű, csak fehér, asszem mérges. Ja, meg találtam ehető tintagombát is, de kevéske :(   Eccer elmegyek valami ilyen tanfolyira megtanulni a gombafelismerést :)

 

yoyo képe

yoyo 4998 napja

Tyúkgomba ? na ezt még nem hallottam :) Vazze vakitó fehér !!!  ez kevés,,tölcséres ,lemezes ,milyen szinű a lemeze ?  stb  tönkrenőtt csoportosan nő,stb .

Itt egy online határozó ,http://www.gomba.b74.hu/ de azért vigyázz ,ha nem vagy biztos inkább Ne .. én már rókagombát szeretnék egyszer találni :/

jövőhéten jövök szabira gyere el te :))

Bozót képe

Bozót 4998 napja

Vazze, gyere má át! Annyi itt a gomba az erdőben, de nem merem leszedni :( Nincs senki aki értene hozzá, én meg max a pöfit ismerem meg...  Van ez a pici, vékonyszárú, világosbarna kalapú olyan mint amit nagyanyám tyúkgombának nevezett, meg van hasonló vakító fehérben is, de nemtom mik ezek...brühühühü

dildi képe

dildi 4998 napja

Cillagom, összeszedted a disznók elől a gombát!? Igazad is van, ők csak egyenek száraz kenyeret:)) Azé' jó, hogy ép bőrrel megúsztad, ügyes vagy!

yoyo képe

yoyo 4998 napja

Persze,hogy elmentem Gergő a héten már nem érek rá ,és esni is fog . vicces volt a kenyér,,,én magam is röhögtem rajta :))

Miki!

Igen eszi mindenki ;)

 

solkima képe

solkima 4998 napja

Megfilmesíthető sztori. Otthon mindenki eszi a gombát? Egészségetekre.

gergő képe

gergő 4998 napja

háááát ez nagyon nagy! :))) csak elmentél gombászni, nehogy már... óriási a kilós kenyér, aki nem mozdul :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!