rutharti futás

2010.09.12 Vasárnap, 09:20:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:57:10

Távolság

10 km

Tempó

05:43 p/km (10.50 km/h)

Edzésleírás

Triatlon vb futás. Nagyon-nagyon sokáig depóztam, mivel több száz métert (én legalábbis annyinak éreztem)kellett futni kerékpárral vizes fűben, zoknit is vettem és benyomtam egy gélt. Lassúnak és merevnek éreztem a mozgásom, de jó hangulatban, lelkesen futottam. Toi-toi nem kellett, aki ismer tudja, hogy ez nálam nagy szó :), és az utolsó 4 km, bár nehéz volt, de annyian szurkoltak, hogy nagyon gyorsan elrepült az idő, és beértem a célba. MEGCSINÁLTAM. Szintén, aki ismer tudja, hogy nagyon izgultam a verseny miatt, és hát nem igazán volt ideális a felkészülés sem. A január- februári lakásfelújítás miatt nem igazán volt alapozás, aztán az esküvőre készültünk, buli, nászút, augusztusban jó kitartó hasmenés gyengített le, egy héttel a verseny előtt meg torokgyulladás, nátha, köhögés. Rettegtem, hogy el tudok-e indulni, végig tudom-e csinálni. De megcsináltam. És még ha korosztályomban az utolsó előtti is lettem, ott voltam, részt vettem a vb-n, és picit jobb időt mentem, mint 3 éve az ilyen távú versenyemen. Szóval most minden szép és jó. Köszönöm férjemnek, családomnak, hogy mellettem voltak, köszönöm a sok sok bíztatást, szurkolást barátaimnak, ismerőseimnek, ismeretleneknek. Összidőm 2:47:16.

(Arra viszont rájöttem, hogy a triatlon nagyon összetett sportág, és ha az ember lánya tisztességesen akar szerepelni, akkor nem elég hogy néha úszkál, futogat vagy teker egy kicsit. Bizony edzéstervezés kellene vagy edzői felügyelet néha, és főleg rendszeresség.)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:57:10 10 05:43 10.50 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

atom képe

atom 5132 napja

Gratulálok, nagyon ügyesen mentél! A helyezés ne érdekeljen, nem mérhetjük magunkat azokhoz, akik egészen más háttérrel és előélettel érkeznek egy ilyen versenyre...

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 5132 napja

Hatalmas Gratula!!! Rettenetesen sajnálom, hogy végül nem találkoztunk. De egész családodat folyton azzal nyaggattam, hogy veled mi van. :) Már szerdán is. :) Szinte jobban izgultam érted, mint Apáért. És egy kicsit irigyellek Titeket, hogy részt vehettetek egy VB-n. Várom a részletes(ebb) beszámolót, majd élőben. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!