dgabica futás

2010.08.30 Hétfő, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:20:00

Távolság

12 km

Tempó

06:40 p/km (9.00 km/h)

Pulzus

Átlag
170
Minimum
81
Maximum
196

Edzésleírás

no comment. nem tudom mi volt a pulzusommal. :-(

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:20:00 12 06:40 9.00 0 81 196 170
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

monique képe

monique 5039 napja

ingadozások, hát totál megértelek, az augusztusi Hadd-tesztet én is kihagytam emiatt. :)) pedig volt 1-2 nap amikor a júniusinál jobb lett volna a teszt, na mindegy. elvileg azért van ez, mert még csak 1 éve futunk.

gondolkodtam nagyon sokat az utóbbi hétben és rájöttem 4 dologra amit másképp csinálnék, ha most Hadd-oznék, hogy közelebb legyek az eredeti Hadd-féle elgondoláshoz. de most nem fogok egy darabig, mivel nyár volt az alapozás ideje, ősz nem az, majd télen :).

node, időszakos visszaesések ide meg oda, ha nézegetem a naplód, augusztusban több tempód kezdődik 6-ossal, mint korábban. tehát mégiscsak van valami fejlődés ;)

BGy képe

BGy 5039 napja

Nekem szombat óta nincs kedvem futni és örökös álmosság tört rám. Ma sem megyek futni, pedig a héten kellene még két rövid a Nike félmarcsi előtt.

gica képe

gica 5039 napja

Na ne tessék már ilyeneket momdani!!!Vannak ilyen napok és ilyen edzések is, a türelem és alázat pedig fontos dolog. Ami persze megvan neked is, ne tessék parázni! Ma gondolom futsz egy harminchatos távot , amitől meg én dobok egy hátast:))) Na jó tudom, hogy ma és a héten már nem, mert versenyed lesz:))) Én meg ezt irigylem csodálom benned!!!

dgabica képe

dgabica 5039 napja

Ne is mondd!!!! Jelenleg totál el vagyok keseredve! Mintha mostanában csak visszafelé fejlődnék. Néha van egy kis javulás, aztán pár nap múlva visszaesés......(Azért nem csinálom meg a Hadd-tesztet se, pedig már rég esedékes)

Bár ha visszagondolok a kora tavaszi formámra, nem tudtam 180-as pulzussal 1 métert se futni, 13km után majd meghaltam, egy fél délutánt pihiztem....most azért ezzel nincs gond.

Lehet hogy csak türelmetlen vagyok. (Főleg ha elolvasom az edzéslistát itt.-már nem is olvasom:-) Itt mindenki egy nyúllal van keresztezve????)

monique képe

monique 5040 napja

nem volt nagyon párás a levegő...?

amúgy érdekes ez a 24 fok, itt csak 14 volt (+pára). a 14 fok segített a pulzusnak. de 24 fok+pára az totál killer.

erről jut eszembe, neked is van olyan h néhány napig szarabbul megy? én már egy kezemen meg se tudom számolni a visszaeséseim. :))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!