pátyalso futás

2010.08.21 Szombat, 09:05:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

08:59:52

Távolság

58 km Szint: 1670 m

Tempó

09:18 p/km (6.45 km/h)

Pulzus

Átlag
120
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

A Fel a Naszályra 55 teljesítménytúra,az első 31km Gyadai-tanösvényig futva,majd kidörzsölődés az izzadságtól,amit a most már nagy,kifogyott futó feles nadrág okozott/85 kilósan is ebben futottam,most meg 72 vagyok eddig nem is volt a nadrág miatt ilyen problémám,nem kellet vazelinezni,mert  a combok közvetlenül nem érintkeznek benne egymással/,  volt nálam vazelin,de már későn kentem be vele a lábam.Legkésőbb 13.5 kilinél Felsőpetényen kellett volna kenni.
Útv.:Nézsa-Kő-hegy/S/ -Cser-tó-Alsópetény/Snsz/  -Felsőpetény-Ősagárd-Török-rét/OKT/  -Gyadai-rét-Tanösv. parkolója-
/31km,736m szint végig futva benne egy2:30-on belüli félmaraton/-Rockenbauer kopjafa/P/-  Bik-kút csodálatosan felújítva csodás minőségű vizet ad,/itt alsónadrág csere.vazelinezés,mert már gyalogolni is alig tudtam ,de már késő volt/Naszály/652m/csúcsa/régi kék,OKT/  -Nagybánya-kő/világbajnok kilátás a Dunára és a hegyekre/-Pádimentum-kő-Kosd/Zhrsz,S+,OKT,P,Zkört.öö   /ide az OKT-ra leérve egy párhuzamos de hosszabb útonZkört. helyett a A Pest megyei piroson és még az ep.-hez is kitérőt kellett tennem az újra bejővő útvonalról,amúgy nem eltévedtem,hanem kitaláltam magamnak,hogy erre megy a túra útvonala ,holott nem arra ment./ -Keszeg-keszegi kőbánya-Nézsa/Zkört,P,Pnszg,S/.
Az első 20 kilin semmi szolgáltatás a dög melegben,aztán dőzsölés a további pontokon pl. Pilóta tallér, a célban finom gulyásleves ,ami jól esett,mert a 58 kili alatt 1 kinder pingvin, 2 pici tepertős pogi és Keszegen a sör mellé magamba tuszkolt kókuszrúd-de azt se bírtam teljesen megenni egyszerűen csak a folyadékot kívánta a szervezetem-volt az összes szilárd kaja amit magamba tuszkoltam.
Amúgy éjjel 2-kor feküdtem le és keltem fél 8-kor ,mert már nem tudtam tovább aludni és ez alatt megszüntek a panaszaim amik miatt még ülni is alig bírtam amikor hazaértem, meg hazafele  Vincze Ati barátom kocsijában,aki szerencsére Pestig elhozott,mert busszal lehet csak másnap értem volna haza/éljen a menetrend!/.A túra második felében a sok gyaloglás
ellenére még így is  meg volt a 6-os átlag.
Próbálkoztam,hogy 31 kiliig futáshoz írom az edzés,majd új edzést nyitva túrának a másik felét de sehogy sem volt úgy megoldható.
Az első 31km végig futható volt csak az utsó 10 kiliben kellett már a Naszály lábánál a jelzéseket keresni,a
túra második 27 kilijében már voltak futhatatlan szakaszok is és a jelzéseket is keresgélni kellett sok helyen+nagy gaz+sáros utak.
Összegezve ,ha nincs ez a kidörzsölés végig tudom futni,tehát nem azért  lett 9 óra a teljesítés,mert leamortizáltam magam és leesett a vércukorszintem
a nagy iram miatt.
És még egy felejthetetlen élmény!:Ősagárdon a 3.Agárfesztivál jelmezes kutyafelvonultatását le tudtam fényképezni,mert pont akkor értem be a faluba.  

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:04:52 31 07:54 7.60 736 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

atom képe

atom 5026 napja

Nohát, erről a vitézségedről meg majdnem lemaradtam! Gratulálok, szép lehetett nagyon!

sárkány képe

sárkány 5030 napja

A táv és tempó magáért beszél, NAGY GRATULA hozzá!!!!

dgabica képe

dgabica 5032 napja

Ez nagyon szuper túra lehetett. Szinte irigykedem. Jó kis csavargás :-)

judit61 képe

judit61 5032 napja

Nagyon szép teljesítménytúra lehetett! Én ilyesmikből mindig valahogy kimaradok. Gratulálok, nagyon ügyes és kitartó vagy! A vazelint előbb kellett volna használni! Jó pihenést!

MungDaal képe

MungDaal 5032 napja

Hát főnök, idő ide vagy oda ez nagyon szép! 

Hatalmas gratula!

Sipi képe

Sipi 5032 napja

Áááá ,látom elmentél ,sajnos nekem kimaradt ! Nem semmi menet lehetett ,9 óra ! Távot nézve ,gondolom volt némi kavarás is.....?! Erről beszéltem a múltkor - jelzések hiánya - ,pedig nagyon szép környék !
Gratulálok !


ui: próbáld meg úgy ,hogy futás edzéstípushoz beviszel gyaloglást(vagy túra gyaloglást...) ,majd a szakaszokra bontva vidd be az edzést (pl. 31 km a futás ,29 km gyaloglás ,és fent az edzéstípus  - teljesítménytúra - nem változik )  

RunKa képe

RunKa 5032 napja

Jézus a szemem is jojózott, mire minden élményed végére értem !!!! Igazi kis futófan vagy !

Elismerésem a teljesítményedért !!!! Puszi a pofidra !

pátyalso képe

pátyalso 5033 napja

Köszönöm mindenkinek!
Balázs:ebben a túlóra is benne van már sajna:)
Monerd:Kívánom neked, jövőre sikerüljön a 60 kili terepen,sőt... Ne szenvedj annyit ,mint én
Bozót:Vazelin vólt,de Zoli hüle vót:)) Múlt héten én is ingyen futáson vettem részt a Vértes helyett!
Yoyo:Mehettünk volna együtt a 6 40-es vonattal,csak a hazajutás lett vóna lutri.Egyszer csak összejön egy jó kis terepezés együtt. 

yoyo képe

yoyo 5033 napja

Én is néztem Zoli!

Mentem is volna ,ha van fuvar ,vagy időben utána nézek az odajutásnak vonat vagy busz mittomén mi megy oda ...Gabi most nem tudott kivinni motorral,mert ő is programozott . Egész nap sóvárogtam utána ,a Cserhátban még ne voltam soha ,és mint olvasom igen szép ,és jól szervezett túra volt,Gratula ,,én is a hosszúra mentem volna ...

Mike01 képe

Mike01 5033 napja

Nagy gratula! 

Bozót képe

Bozót 5033 napja

Gratula! Egy ifjú sportembernél nincs vazelin mindig a mellényzsebben? ;-) :P

 

Én is nézegettem ezt a túrát, de aztán maradtam az ingyen futásnál amihez utazni se kell :P Bár a táj nem olyan szép és nincs társaság :(

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 5033 napja

Több mint egy műszak...:-)

monique képe

monique 5033 napja

szép táv és tempó!! :) jövőre már remélem én is tudok ilyeneket futni :) (bár a 120-as átlagpulzusra még várhatok... :) )

biroim képe

biroim 5033 napja

*****

Szép!

NincsMeSE képe

NincsMeSE 5033 napja

Óriási GRATULA!!!! Nagyon jó pihit Neked ezután a hatalmas teljesítmény után! Az izzadságmarta sebekre pedig mielőbbi gyógyulást!!!!!!

Felszerelések

Saucony Grid Shadow 9TR vízleperg.
Polar s625x