Laurea bringázás

2010.07.17 Szombat, 11:35:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:45:05

Távolság

40 km Szint: 150 m

Tempó

02:38 p/km (22.84 km/h)

Edzésleírás

 

A biciklízés sem ment sokkal fényesebben, mint az úszás...

Jó, mentségemre szóljon, hogy azért dimbes-dombos volt a pálya, meg fáradt voltam, stb., stb. és még sorolhatnám, de ez a végeredmény szempontjából mit sem számít.

A depóban ért a következő hidegzuhany - pontosabban a depó előtt. Itt egy nagyon "okos" depóőr elkezdett ordítozni velem, hogy ne vegyem le a sisakom a vonal előtt. Természetesen megvárta, amíg átmegyek rajta, csak hogy vissza kelljen mennem... Visszamentem, visszakapcsoltam - gondoltam magamban kapjátok be, ne az amatőrökkel baszakodjatok (főleg miután már a nevezésnél alkottak...).

Megyek vissza, átlépem a vonalat, sisak még mindig a fejemen, utána kikapcsolom - kezdek dühös lenni amiért baszogatnak, pedig agyilag már teljesen csak a táv van előttem - ilyenkor az ember nehezebben hallja meg a "világ zaját". És ők erőszakkal visszarángattak a valóságba, rájuk kellett figyelnem, és akkor még ráadásul hülyeségekkel feleslegesen tornáztatnak.

Jön utánam a hülyéje és úgy magyaráz nekem, hogy ki fognak zárni, meg majd sárga lapot adat nekem (ilyen van egyáltalán a triatlonban??) - gondolom magamban, akkor tedd azt. Szartam bele nagy ívben. És még ráérősebben, mint aki csak éppen odatévedt és le akarja tenni a biciklíjét, hogy megpihenjen - kezdtem el depózni.

Végre elhagytam a depót kb. 2-3 perces tökölődés után.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:05 40 02:38 22.84 150 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!