fenris futás

Hanák Kolos 322023.04.15 Szombat, 08:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

07:09:00

Távolság

36 km Szint: 1300 m

Tempó

11:55 p/km (5.03 km/h)

Edzésleírás

A tavalyi fiaskó után voltak kétségeim a túra elött. Főleg így, hogy január 5-én térdműtétem volt Igaz tavaly már fájt a térdem és borzalmas időjárási körülmények voltak. Mondjuk a felkészületlenség volt az oka a feladásnak. Megfelelő öltözetben bármilyen időjárás jöhet, nincs akadály.

\r\n

32. alkalommal is sikerül abszolválni a Hanák Kolos 36 km-es távját. A műtét utáni főpróba sikerült, bár nem tudom tiszta szívből mondani, hogy minden percét élveztem. Amikor jobb lábbal kellett volna kompenzálni ahogy a sárban megcsúszik a lábam, az nem tetszett. Kompromszumot kellett találnom a cipő tompítása és a csúszása miatt. Az előbbit választottam. Viszont a csúszkálás nem esett jól a térdemnek. Három nagyobb és két kisebb esést hoztam össze.

\r\n

Egyébként az időjárás a kegyeibe fogadott minket. Nem volt nagy meleg. Ellenben volt minden. Eső, napsütés, jég, szél. Tesóm mondta is: Uram, ha jeget adsz, adj viszkit is. Az idén vittem esőkabátot. Háromszor vettem fel és le. 18 km-nél esett elöször. Addig csak a szél borzolta a kedélyemet. Sapka fel, sapka le. Ha sütött a nap meleg volt, ha beborult hideg. 3 és 10 fok közt ingadozott..

\r\n

És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem Édesanyámnak, Édesapámnak, a páromnak, a lányomnak, testvéreimnek, a főorvos úrnak aki operált és a teljes teamnek, akik segédkeztek. A gyógytornászomnak és az Igali személyzetnek, akik az egyhetes rekreációmban segítettek. És mindenkinek , aki szorított értem.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!