ripetti futás

2010.08.10 Kedd, 19:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

12 km Szint: 500 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Normafa felfutter. A Többiek nem tudtak megvárni, mert Pali úszóedzése elhúzódott és nem értem oda. Negyed 8-kor magányos gepárdemberként vágtam neki a távnak. Nem a TF felé mentem, hanem végig a Bocskain, aztán valahogy fel a Hegyallján és onnan a normál úton. 

Rohadt bal lábam fájdogált, de nem érdekel. Felfelé nem láttam barátokat, hiába reméltem, de ennyire senki nem volt lassú. Aztán fent végre találkoztam Anikóval, Noémivel és Joe lányával. Maga Joe sajnos nem volt jelen. Ezek a lányok már megjárták a kilátót. Lebuszoztunk, de multielba@szás miatt sehol nem száltunk le, ahol bármennyi esélyünk is lehetett volna átszálni a 12-esre. Ami már nincs, de akkor a 212-esre. Végül 61-es villamossal mentünk a Körtérig. Onnan meg futva gyalog a pályáig.

Páran még legurítottunk egypár sört. Ez esetemben kis túlzás ugyan, mert jómagam csak citromos gyereksört kaphattam. Végül megint szóba került Nóri emésztése, különös tekintettel az Ironmanre. Hős megigérte, hogy mint Depo-chief, géleket és italokat fog elhelyezni a pálya melletti mobil-wc-kben. Én ásványi anyagokkal telített végbélkúpot ajánlottam. Miközben dugóként funkcionálva útját állja a kiáramló salakanyagoknak, a végbél vékony falán át értékes tápanyagokat juttat a szervezetbe. Folyamatos frissítés seggen át. Hmmmm.....? Most figyeljen Mr. Wronsky!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 12 00:00 0.00 500 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

bono képe

bono 5064 napja

nekem ma valami magentot emlegetett, de biztos csak a fülem hülyéskedett, és valójában magentát mondott. :-D

csattogoboka képe

csattogoboka 5066 napja

Ez az ásványi anyagokkal telített végbélkúp még mindig nagy ötlet...Meg azért az a kép sem semmi, ahogy Pierre nyakig a wc-ben matatva próbál géleket eldugni...

De egyet elfelejtettél megemlíteni, gondolom nem véletlen...Mire is ment el az elmúlt 2 hónapban a munkaidőd nagy része?!

Pierre képe

Pierre 5066 napja

Minden tőlem telhetőt megteszek majd! :D


Joe lánya = zsebibaba

Gebregab képe

Gebregab 5066 napja

Okéoké, de ki az a Joe lánya?

Noncsa képe

Noncsa 5066 napja

..fuss amíg lábad jár, mert kis mancs, tappancs..rád csap és véged már:)))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!