Sebcoe futás

2010.07.23 Péntek, 16:52:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:02:04

Távolság

0.8 km

Tempó

02:35 p/km (23.23 km/h)

Edzésleírás

Veterán EB Nyíregyháza 800m döntő

2'04.88" 8. hely (12-es döntő)

Hatszázig nagyon szépen futottam amit elterveztem, aztán jött egy váratlan esemény, és minden elszállt...

Szépen beálltam az elején a második helyre, négyszáznál jöttek mellém-elém egy-ketten, de végig tartottam az egyes pálya külső részét, így annyira nem zavart. A felső egyenesben csak arra figyeltem, hogy jó pozicióban legyek az uscsó kétszázra, és tudjak megindulni. Szépen mentem a hatodik-hetedik helyen, és készültam a mindent eldöntő kétszáz méterre.

És ekkor, pont a kétszázas vonalnál elesett az egyik angol srác, persze pont elém... 

Már érzékeltem előtte, hogy baj lesz, mert összeakaszkodtak a német, meg azt hiszem, francia sráccal. Aztán a következő pillanatban már előttem feküdt keresztbe a pályán. Alig tudtam kikerülni, és egészen a hármas pályáig kellet kimenekülnöm, és mire vissza mentem a belső pályára már vagy két méter volt a hátrányom a német sráccal szemben, és jóval több a vezetőkkel. Pedig a bukás előtt teljesen együtt volt még az élboly.

Innetől kezdve pedig elvesztettem a fonalat, és fejben feladtam... A végén már a hatodik helyre se figyeltem, és lehajrázott a finn és a norvég srác, akiket eddig az ezerötszázon, és a nyolcszáz elődöntőben is megvertem. De sajnos ekkor ez nem igazán érdekelt. Csak utána éreztem lelkiismeretfurdalást, hogy ilyen butaságot miért csináltam. EB döntőben tizenkettő nagyon erős, közel egyforma tudású versenyző között lehettem volna hatodik, és lettem végül nyolcadig! Fejben pedig próbáltam erős lenni, de kizökkentettek, és utána már megint beletörődtem, ahelyet, hogy küzdöttem volna. Pedig ha nem engedem el annyira az uscsó százat, akkor meg lehetett volna a tervezett 2.03...

Fejben ott kell lenni végig!!!! Ezt meg kell tanulnom végre!!!!

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:02:04 0.8 02:35 23.23 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Fari képe

Fari 5085 napja

azért egy EB-n még ha "csak"8.ik is lettél az szerintem elég nagy szó..gratulálok!!!!

Sebcoe képe

Sebcoe 5091 napja

Köszi ripetti a bíztatást:-)

De sajnos abban hibáztam, hogy kizökkentem a koncentrációból, és ahelyet hogy küzdöttem volna tovább százszázalékosan, ahelyet kicsit feladtam fejben, és nem tettem meg mindent a végén... És ezért csak magamat okolhatom!

ripetti képe

ripetti 5091 napja

Gratulálok. Ha jól értem, volt egy momentum (konkrétan az esés), amihez semmi közöd nem volt és nem is tudtál rá sem felkészülni, sem elkerülni. Vagyis amit meg lehetett tenni, azt megtetted. Nem csak a ott, hanem a felkészülés alatt is. Erről senkis se tehet. Magadnak igazán nem tehetsz szemrehányást.

Szép munka volt!!! Inspirálsz mindannyiunkat.

levix képe

levix 5094 napja

Gratulálok,azért szépen mentél.

Sebcoe képe

Sebcoe 5095 napja

Köszönöm a bíztatásokat! :-)

 

Pierre képe

Pierre 5095 napja

Gratulalok!

csattogoboka képe

csattogoboka 5095 napja

Gratulálok, szerintem is nagyon jó időt futottál! És fejben meg majd "hozzáérsz" a lábadhoz, aztán már csak elmosódó gepárdfoltokat fog látni a mezőny többi része. Persze hátulról...(najó meg körözések közben oldalról picit...) :)

pen képe

pen 5096 napja

Borzasztó frusztráló ez a lökdösődés 800-on, de nem nagyon lehet megúszni.

Gratula az eredményhez, így is szuper az időd.

ezell képe

ezell 5096 napja

A nehézségek ellenére, nagyon jól mentél! Gratulálok! Minden hónapban kellene egy ilyen verseny és akkor lenne még sok-sok tapasztalat!

mjoci képe

mjoci 5096 napja

Gratulálok. Így is nagyon szép teljesitmény.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!