janosib bringázás

Bringa2022.05.14 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:44:36

Távolság

65 km

Tempó

01:37 p/km (37.28 km/h)

Edzésleírás

15. Tour de Tisza-tó

Imivel és Tomival vágtunk neki a megmérettetésnek, és idén sokkal több bukást vagy az eredményét láttuk mint a korábbi években. A lassú rajt során elég jól helyezkedtünk, de sajnos Tomi az egyék bukás során leszakadt és már nem láttuk. Most az elején volt a hátszél, de Imivel sikerült mindig megtapadnunk a bolyon, illetve, ha valaki kezdett lemaradni, akkor felugrottunk az előzőre. A helyzet al első 10 kilinél volt necces, utána már vígan tudtuk követni a csapatot. A botrányos részt a híd után megcsinálták, ezen kívül már csak egy-két nagyobb lyuk borzolta a kedélyeket, de az elöl lévők nagyon figyeltek, mindig szóltak és lassítottak a necces helyeknél (belógó autó, szembe bringás, kátyú)

Volt persze egy-két ember, aki nem bírt magával és mindig próbálkozott előre furakodni, de mondtam Iminek, mi majd a végén sprintelünk. Amúgy egy több mint 40 fős bollyal mentünk és mi az első harmad végén helyezkedtünk.

Egy kis lassulásunk volt visszafelé, amikor megcsapta a vezetőket a szembeszél, de az utolsó 10 kili már begyorsult. Iminek mondtam, hogy olyan 3-nál kezdjünk el előre menni, én mentem is, a kanyarokban sikerült jól helyezkednem, az utolsó km-en, már az első 5-ben voltam és a végső két kanyar után jól hajráztam, csak egy embert nem sikerült megelőznöm, így második lettem a sprintben :-D

A mi csoportunk volt az első igazán nagyobb csoport, én az 54. lettem, és előttünk az alábbi csoportok értek be: 3 fő (dobogósok)-7 fő-18 fő-8 fő-11 fő-5 fő, azaz összesen 6 kisebb boly. Nagyon büszke vagyok a teljesítményünkre, és bár egy métert sem mentem elöl, emiatt az edzésértéke nem olyan nagy, jó érzés volt, hogy bolyban ennyire megy ;-)

Bruttó idő: 1:45:59 (abszolút 54. hely, Masters 2: 22. hely és nem előzött meg egy nő sem)

GPS szerint: 64,3km

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!