Da Martian futás

2010.07.02 Péntek, 08:47:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:30

Távolság

11.5 km Szint: 170 m

Tempó

05:16 p/km (11.40 km/h)

Edzésleírás

Júliusban elkezdtem a felkészülést az őszi futószezonra, hiszen komoly céljaim vannak még az év hátralévő részére. Reggel munka előtt le akartam tudni az edzést, hogy este nézhessem a foci VB elődöntőit.
Az időjárás már korán reggel is igen meleg volt, verőfényes napsütéssel, de amúgy sem akartam nagyon meghajtani, különösen mivel ritkán futok hegyen.
A MOM Parktól indulva az Apor Vilmos tértől futottam fel az 59-es villamos vonalán a Márton Áron térig, majd onnan fel a Hóvirág úton a körforgalomig. Mikor felértem őrülten lassúnak éreztem a tempómat, de az órám mást mutatott. Azt hittem rosszul mér a Nike+ de visszaérve a Google Maps megerősítette, hogy egészen lendületesen haladtam felfelé. Innen a Farkasréti temető főbejáratáig ugyanezen az útvonalon csorogtam vissza, majd a Németvölgyi úton végigkocogva a Kék Golyó utcán át le a Vérmezőig. A park másik oldalán a Mészáros utcai templomnál a Márvány utca felé, majd a benzinkútnál balra ki a Hegyaljáig, végül onnan vissza a MOM Parkhoz. A jó kezdés ellenére összességében mégsem lett különösebben gyors az edzés, és a vártnál sokkal jobban kifáradtam. Nem tudom, hogy a formám ennyire rossz még, vagy a 6 óra alvás a meleg és a hegy vett ki ennyit belőlem.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:30 11 05:30 10.91 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Air Pegasus 25 SE+