fenris futás

Hanák Kolos 312021.09.11 Szombat, 08:21:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:49:00

Távolság

35.7 km Szint: 1222 m

Tempó

09:47 p/km (6.14 km/h)

Pulzus

Átlag
124
Minimum
0
Maximum
163

Edzésleírás

Térdműtét helyet 31. Hanák Kolos

A  júniusi saját kihívásom, amelynek a tétje a 15 nap 6km-t futni megmutatta, hogy nem 100-as a térdem. Talán már a 8. nap környékén fájt a jobb, műtött térdem. De így is túlteljesítettem. 18 nap letudva, minden nap 6km. Volt olyan, hogy este 22-kor :). Hiszen a fájdalom csak egy érzés.

Közben az olimpián szereplő magyar Márton Anna /női kard szakág/ történetén felbuzdulva, aki rossz térddel is negyedik helyre ért fel, úgy döntöttem nem kell egyből műtét!

Porcépítőt szedtem, és napi szinten min. 20km-t bicajoztam augusztusban. Sikerült a cél , több, mint 500km-t teljesíteni.

Volt még szük két hetem, ahol 1500m-es versenyre is készültem 23-ára, beszuszakoltam 6 futóedzést meló mellett. Jó előjelekkel: nincs térdfájdalom.

Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. 

És így érkeztem el a 31. alkalommal megrendezésre kerülő Hanák Kolos teljesítménytúra napjához. Úgy, mint tavaly, most is őszi rendezés.Idén is Tesómmal Bélával közösen vágtunk neki, sajnos sógora Lali, nem tudott velünk tartani. Ő is lesérült. Idén is Margit kisért minket a szokásos útvonalon. Kékesről átment Mátrakeresztesre, ott segített a frissítésben, majd a célban várt. Az előjelek között pozíitívumként megemlíteném még a topjoy-kupak üzenetemet: "Mindenre képes vagy"

Már Csór-hegyre felfelé szólt Tesóm, hogy neki ez gyors, menjek. Hallgattam rá, Mentem. Ágasvárig szépen ment, Még Mátrakeresztes után is kb- 2 km-t, De aztán jött a fal. Nehéz volt. Bár az elözetes tervem 6 óra volt, ami sikerült így is, de több volt benne. Bár ha bele gondolok, az éves edzésmunkámra visszatekintve, mégsem. A végen nagyon nem esett jól, sokat sétáltam. És lemerevedtem Múzslára felfelé. Lefelé sem esett jól a futás.

A rajtnál ittam egy fehérje turmixot, Vöröskőnél ettem egy csokit. Sok folyadék végig. Vittem két félliteres aloe verás italt. Keresztesnél betankoltam, tudtam, hosszú lesz. Inkább legyen nálam több. Elég lett, még adtam is egy futónak kb. 3decit.

Összeségében boldog vagyok, hiszen a térdem jól bírta a terhelést, és sikerült a tavalyinál jobbat menni. Másnap bicajoztam egy 20-ast, és harmadnap már egész jól éreztem magam.  A rendezés ismét profi! A járványhelyzet miatt nem volt töltött káposzta, de kaptunk befutó zsákot. És, mint 31szeres teljesítő és legenda sportkrémet és porcépítőt :)

Ja és 7. lettem. Amúgy 5:47-et mértem. Még rajtnál fényképezkedtünk.

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!