ripetti futás

2010.05.25 Kedd, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

13 km Szint: 300 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Hát ez egy vicces edzés volt. Már mikor indúltam, láttam, hogy brutális eső lesz. Gondoltam is, hogy nem futva megyek, hanem kocsival, de akkor eszembe jutott MJoci egyik emlékezetes mondata: "Szeretem az esőt. Lehűt, mikor futok." Na jó, akkor én is szeretem. A feleségem azt jósolta, hogy a Karinthy elején szétázok. Nos, tévedett. Nem is kicsit. Már legalább 100 métert haladtam az úton, mikor elkezdett esni. És még legalább 50 métert megtettem, mire szétáztam.

De akkor már persze nem fordultam vissza. Mire megérkeztem a pályára, már nagyon esett. A Gepárdok mind egy előtető alatt voltak. Nézték a vizet. A műfüves pályákon 20 centi mély pocsolyák tocsogtak. Bennük szexis focistalányok csúszkáltak, estek egymásra, és fröcskölték a vizet.

Mikor az eső alábbhagyott, Hős azt mondta menjünk. Addogra már majdnem 8 óra volt. Komolyan fontolgattam, hogy nem megyek sehova. Főleg mert előtte Szabi gyorskölcsönéből ittam egy forró csokit.

Fent 6x(800/800) lett volna, de csak 2 menetet tudtam megcsinálni. Egyrészt nagyon eléheztem, másrészt Mózes annyira odakínált, hogy bár természtesen tartottam az iramot, éreztem, hogy a mostanában rendetlenkedő alfelem nem örül ennek. (Most nem elsősorban a kontrollálhatatlan flatulálási rohamokra gondolok (melyek kezelésének technikáját, az úgynevezett "Hangtalan Gyilkost" már réges rég elsajátítottam), hanem egy combnyakban keltkező terheléses fájdalomra, mely néhanap elővesz. Valójában valószínűleg nem kentem elég lóbalzsamot magamra. Ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy mikor a forró csokitól indukáltan egy bokor mögé siettem, dolgom végeztével nem járt át az az égető, s dögletes fájdalom, mely a lóbalzsamos vizelések jellegzetes posztraumatikus sajátja.)

Vissza is pöcögtem a pályára. Joci egy darabon elkisért. A pályán magamra öltöttem csuromvizes, fűzöld esőköpenyemet, s hazafutottam. Az már elég jól ment. Közben azt latolgattam, hogy hogyan kéne PB-t futni a Generálin. Valószínűleg sehogy.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 13 00:00 0.00 300 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Noncsa képe

Noncsa 5142 napja

Legközelebb szeretnék én is"pöcögni"...teccik ez a szó..jobban mint az, hogy ccc...:D

Pierre képe

Pierre 5143 napja

Igen, ez az edzés hiteles krónikája, bár azért nem teljes. :)

csattogoboka képe

csattogoboka 5143 napja

Köszi, most majdnem olyan, mintha ott lettem volna. És végre visszatért a flatulálás, mint gepárd-toposz! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!